Astral Seyehat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Çok merak ediyorum bu konuyu ama korkuyorum biraz.

maxirabit

maxirabit

Üye
Eyer önceden deneyiminiz yoksa başlamak bile iyi değildir,etkisinden zor çıkılabiliyor.Hayal gücünüzün kuvvetli olması lazım hissinizinde aynı şekilde.Sessiz ve sakin ortam tabi birde karanlık biryer.fazla kriterleri vardır yapabilmek için,bedeninizin hazır olması biraz zaman olabiliyor,düşünce gücünüzü de kontrol ettiğiniz zaman artık kontrol sizdedir:)

minoo

minoo

Üye
Hayal gucume guvenim tam :D Bu konuyla ilgili bi film izlemistim ben. Etkisinde kaldim onun. Neler yasayacagimi bilmedigim icin geri adim atiyorum. Ama cok da istiyorum :(

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

maxirabit

maxirabit

Üye
Diyer boyutlara geçmek zor oluyor aslında çok istenilirse oluyor:)
Rüyalarınızda uçuyorsanız yada başka ülkelerde görüyorsanız o yönüde cezbedebilir,kendimde rüyadayken denizin üzerinde uçuyormuşum gibi rüyalar gördüğüm oldu ama onunla bu tabiki farklı. Bilinçiniz açıkken oluyor bunda yaptıklarınız duyduyğunuz sesleri unutma durumunuz olmuyor:)

farkındalık

Üye
Çok merak ediyorum bu konuyu ama korkuyorum biraz.
Korkmanızı gerektiren inanın hiçbir durum söz konusu değil, birçok web platformunda konu ile ilgili okudugunuz yazılar tamamen bilinçsizce ve ukalaca yazılmıştır. Astral yolculuk tehlike içermediği gibi süptil formlara eterik bedenin zaten geçiş ihtiyacı mecburidir. Siz isteseniz istemesenizde eterik beden bu forma muhakkak girecektir. Hatta bazen gece uyurken yatakdan düşüyor yada yüksek bir yerden düşüyor gibi irkiliriz işte bu astral yolculuk dönüşüdür. Fizik bedene giriş yapan ruh beden astralden dönmüştür bu sebeple irkiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt