assasssins creed 2 bilinmeyen gemi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
assasssins creed 2 bilinmeyen gemi!!!
arkadaslar ben assassıns creed 2 oyununu bıtırdım tekrar oynadım ancak bı sey dıkkatımı cektı forlı harıtasındakı en ustte bı fener var ( flyıng machıne gorevınınde cıktıgı yer) oraya gelınce denıze dogru bakınca bı gemı gordum dıkkatımı cektı gıdıp bakayım dedım gemı yada gemının oldugu bolge harıtada gozukmuo tamamen tesadufen buldum gemının yanına gıdınce gemının etrafı beyaz ısıkla cevrılıydı ve not avıalable gıbı bısey yazıodu ama sadece gemının etrafı cevrılıydı bende merak ettım o gemıde bısey var dıye ne oldugun bılen varsa yada goren yardım ederse sevınırım

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaslar ben assassıns creed 2 oyununu bıtırdım tekrar oynadım ancak bı sey dıkkatımı cektı forlı harıtasındakı en ustte bı fener var ( flyıng machıne gorevınınde cıktıgı yer) oraya gelınce denıze dogru bakınca bı gemı gordum dıkkatımı cektı gıdıp bakayım dedım gemı yada gemının oldugu bolge harıtada gozukmuo tamamen tesadufen buldum gemının yanına gıdınce gemının etrafı beyaz ısıkla cevrılıydı ve not avıalable gıbı bısey yazıodu ama sadece gemının etrafı cevrılıydı bende merak ettım o gemıde bısey var dıye ne oldugun bılen varsa yada goren yardım ederse sevınırım

yok arkadaşım o gemide hiçbirşey yok sadece ufak bir hazine ayrıca oyunda birkaç tane daha öyle bölge var ve orada yazan not önemsiz sadece düşmana tehlikeli şeilde yaklaştığında çıkar yani görülme tehliken olduğunu gösterir...:)

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
dostum acaba ayni seyden mi bahsedioruz. Cunku benim bahsettigim bu gemi haritada gozukmuo , etrafida beyaz isikla cewrili isigin icine girince not avialable gibi bi sey yazio we hemen oluosun. O senin dedigin hazineleri biliorum onlar ayri

ANIL07777

Üye
merhaba o gemiyi bende gördüm ama gidilmiyo ayrıca rica etsem o fliying machine görevinde o makineyi nasıl uçuruyoruz anlatabilirmisin?:bigstar:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Öncelikle haritanın dışına çıktıgınızda beyaz bi alandan geçiyorsunuz belirli bi süre geri dönmezseniz checkpoint noktasından başlatıyor. Muhtemelen gemi harita dışına yakın bir noktaya denk geldiği için bu tarz bişeyle karşılaştınız.

ANIL07777 arkadaşım uçan makineyi alınca çatılarda alevler war alevlere gittikçe alet yükseliyor öyle kullanıcaksın.

enverates

Üye
flying machine görevinin amacı ney nasıl geçebilirim ..?

ANIL07777

Üye
tunabt22 yanıtladığın için teşkekkür ederim

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Önemli değil , rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt