Assassin's Creed Unity ???

Sponsorlu Bağlantılar

Prophet1299

Prophet1299

Üye
    Konu Sahibi
Assassin's Creed Unity ???
Arkadaşlar sizce aşağıdaki donanımla ac unity oynanır mı ? Oynarsam hangi ayarlarda oynarım ? Şimdiden teşekkürler
i7 4510u 2 ghz turbo ile 3.1 ghz işlemci
8 gb ram
Amd radeon r5 m230 2gb ekran kartı
windows 8.1 64bit işletim sistemi
cihazın adı lenovo g50-70

Glania95

Glania95

Üye
İnternette bir site vardı oyunu seçip pc özelliklerini tarattırıyorduk.Ve oynayıp oynuyamıyacağımızı söylüyordu.Güvenilir bi siteydi.Ama sonra kaldırıldı :D

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
İnternette bir site vardı oyunu seçip pc özelliklerini tarattırıyorduk.Ve oynayıp oynuyamıyacağımızı söylüyordu.Güvenilir bi siteydi.Ama sonra kaldırıldı :D
lol mu oynuon

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
lowda belki

Prophet1299

Prophet1299

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu açıyor herşey stabil ama oyuna girdikten 5 dakka sonra deli gibi kasıyor. Hem de en düşük ayarlarda ve en düşük çözünürlükte bile. Ama nedeni benim cihaz değil Ubisoft un adiliği. Benim cihazdan kat kat daha iyi olan cihazlarda da kasma varmış. Yakında sorunu çözeceğini açıklamış Ubisoft

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Oyunu açıyor herşey stabil ama oyuna girdikten 5 dakka sonra deli gibi kasıyor. Hem de en düşük ayarlarda ve en düşük çözünürlükte bile. Ama nedeni benim cihaz değil Ubisoft un adiliği. Benim cihazdan kat kat daha iyi olan cihazlarda da kasma varmış. Yakında sorunu çözeceğini açıklamış Ubisoft
optimize sorunları varmış duzelteceklerini dediler