Assassin's Creed Rogue dan yeni bir Trailer

Sponsorlu Bağlantılar

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Assassin's Creed Rogue dan yeni bir Trailer
Ubisoft Assassin's Creed Rogue için bir trailer yayınladı,Trailer a baktığımızda gayet heyecanlı bir oyun gibi gözüküyor, işte video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
acaba ilerde pcyede gelirmi

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal gelir çünkü oyunun fanları pc ye gelmesi için yazı yazmış ubisoft a onlarda bunu dikkate alacaklarını söylemiş çünkü yüksek bir çoğunluk oyunun pc ye de çıkmasını istiyormuş, bence de çıkmalı hem oyunda güzele benziyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Büyük ihtimal gelir çünkü oyunun fanları pc ye gelmesi için yazı yazmış ubisoft a onlarda bunu dikkate alacaklarını söylemiş çünkü yüksek bir çoğunluk oyunun pc ye de çıkmasını istiyormuş, bence de çıkmalı hem oyunda güzele benziyor
Çıkarsa super olur eski nesil oyunu oldugu için belki fazla sistem istemez ac 4 , 5 gibi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim sağolasın güne yeni umutlarla başlamama neden oldun :D AC4 ü şu anda türkçe yama ile oynuyorum. Daha dün acaba 5 nasıl olacak diye düşünüyordum kardeşimle de baya hayaller kurduk bu konuda. Bizim hayallerimiz kadar olmasa da hikayesi görünüşe göre kutuplarda geçiyor. Gayet güzel olmuş gemi sahnelerini kaldırmamışlar bu da ayrı zevk veriyor zaten. Pc için kesinlikle çıkar arkadaşlar ubisoft un gayesi zaten pc üzerine. Biraz geç olur belki ama çıkışından 1 ay sonra da pc de olacağına inanıyorum

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu biraz yan oyun yani ubisoft AC unity e daha çok önem veriyor ama buda gayet güzel ve heyecanlı gözüküyor, bide keşke ac 4 den daha farklı olsaydı, oynanış videolarına baktım çok bir farklılık yoktu neyse yinede inşallah pcyede çıkar ve oynarız

Üst Alt