ferdi866 Üye 4yhan s4 mini mde destekliyor diyordu ama hicbir sorun olmadan acti oyunu hikayenin yuzde 35i bitti oyun guzel online olsa super olurdu bu oyun
4yhan s4 mini mde destekliyor diyordu ama hicbir sorun olmadan acti oyunu hikayenin yuzde 35i bitti oyun guzel online olsa super olurdu bu oyun
4yhan Üye ferdi866' Alıntı: 4yhan s4 mini mde destekliyor diyordu ama hicbir sorun olmadan acti oyunu hikayenin yuzde 35i bitti oyun guzel online olsa super olurdu bu oyun Genişletmek için tıkla ... Ben markette sürüm uyumlu değil yazıyor dedim. Başka yerden indirdim tıkır tıkır açıyor vallahi güzel oyun :-)
ferdi866' Alıntı: 4yhan s4 mini mde destekliyor diyordu ama hicbir sorun olmadan acti oyunu hikayenin yuzde 35i bitti oyun guzel online olsa super olurdu bu oyun Genişletmek için tıkla ... Ben markette sürüm uyumlu değil yazıyor dedim. Başka yerden indirdim tıkır tıkır açıyor vallahi güzel oyun :-)
4yhan Üye memeto9898' Alıntı: Note Uyumlu Değil Diyo :/ İndirsemmi Acaba ? Genişletmek için tıkla ... indir kardeş benim Htc One X içinde uyumsuz diyordu indirip kurdum canavar gibi çalışıyor oyun yeni olduğu için bir çok cihazla uyumsuz diyecek zamanla uyum sağlanır.
memeto9898' Alıntı: Note Uyumlu Değil Diyo :/ İndirsemmi Acaba ? Genişletmek için tıkla ... indir kardeş benim Htc One X içinde uyumsuz diyordu indirip kurdum canavar gibi çalışıyor oyun yeni olduğu için bir çok cihazla uyumsuz diyecek zamanla uyum sağlanır.