Assassin's Creed III Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Assassin's Creed III Sızdı!
Bir BestBuy çalışanı Ubisoft'un 5 Mart'ta Assassin's Creed III'ü tanıtacağını ve ön sipariş avantajlarının açıklanacağını aktardığı bir e-postaya, personele özel dolaşımda olan ilk görselleri de ekledi.

Bir tanesi yeni Assassin'in George Washington ile birlikte Delaware nehrini aştığı bir banner, diğeri ise orijinal ABD bayrağı önünde yeni başkahramanın tam boy resmi.



Anlaşılan oyunun Amerikan Devrimini konu alacağı yönündeki tahminler tümüyle doğrulandı. Farklı kaynaklardan gelen fısıltılar karakterin bir Amerikan yerlisi olduğunda ısrarcı, ki görsel de kesin olmamakla beraber bu savı destekliyor.

Yves Guillemot iki hafta önce bir yatırımcı toplantısında Assassin's Creed III için bir yıl bile beklemeyeceklerini, oyunun 30 Ekim'de çıkacağını açıklamıştı. Ancak AC III daha önce de aktardığımız gibi Revelations tamamlanmadan çok önce geliştirilmeye başlandı ve üstelik neredeyse kesin olarak yeni bir grafik motoru kullanacak. Yani bir copy-paste durumu söz konusu değil. Ubisoft da her fırsatta bunun şu ana kadar çıkan en iddialı AC oyunu olacağını vurguluyor.

Son olarak da Ubisoft'un dün akşam Facebook üzerinden "büyük bir açıklama"ya sadece günler kaldığını duyurduğunu söyleyelim.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

007emin
Cevap
2
Görüntüleme
475
Murat Alper
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
439
Amaru Shady
India
Cevap
0
Görüntüleme
377
India
India
Cevap
3
Görüntüleme
426
yakup_281


Üst Alt