Assassin's Creed: III - 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Assassin's Creed: III - 2012





Çıkış Tarihi:2012



Brotherhood'da yarım kalan hikayesiyle serinin devamının geleceğinin sinyalini veren Ubisoft,bu ay sanat yönetmeni Mohamed Gambouz aracılığıyla 3. oyunun resmi duyurusunun en geç haziran ayına kadar gerçekleştirileceğini belirtti.

Ayrıca seriyle ilgili yeni bir açıklama yapan serisinin yapımcı ortaklarından Jean-Francois Boivin'in "Assassin's Creed 3 yeni düzenleme ve kahramana sahip olacak" açıkl sıyla Ezio'nun öyküsünün Brotherhood ile birlikte sonlanmasından sonra Altair'in öyküsüne geri dönebilme umudu taşıyanlara kötü haber verdi.

Oyun hakkında net açıklamalar önümüzde ki birkaç ay içinde gelecek olsada;Altair'den sonra Ezio'nun da hikayeden çıktığı net.Bu arada oyunla ilgili ortalarda dolaşan Teaser'lerin hiçbiri resmi değildir ki oyunun Mısır'da geçeceği şimdilik sadece tahminden ibaret olur.Ayrıca Pc'den önce konsola çıkması muhtemel.

Assassin's Creed serisinin yeni oyunu (29 Nisan itibariyle Revelations olacağı sızmış) yapımın ilk görüntülerine ulaşabilmemiz oyunun Facebook sayfasından beğenmemiz ve diğer oyunculara yaymamız gerektiği yazılmıştı.Daha şimdiden yaklaşık 1.6 milyon beğeneni olan Assassin's Creed sayfası için, daha kaç kişiye ihtiyaç duyduklarını ve tabi ki de ilk teaser'ı merakla bekliyoruz.


Resmi Site:

 


By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Merakla Bekliyoruz. Ubisoft Yaptığı Bütün Oyunlar Harika... :D
 
ilsrt

ilsrt

Üye
Oyun İstanbulda geçecek Sultan Süleyman Ezioya yardım edecekmiş:ehe



Ezio'ya bu macerasında birçok yeni isim yardım edecek. İkinci oyun ve Brotherhood'ta Leonardo Da Vinci'nin yardımlarından yararlanmıştık. Assassin's Creed: Revelations'ta ise başta Sultan Süleyman olmak üzere Yusuf Azim ve Sofya Sorto'nun yardımlarını alacağız. Üstelik Yusuf Azim'in Master Assassin olduğu da belirtilmiş.

Bu da resmi
 
jumbat

jumbat

Üye
telefon oyunu ne zaman cıkcak 3 ü ???
 
fullwar

fullwar

Üye
Oyun PS3 ve Xbox 360'ta 8.0-8.5 arası notlar aldı. Bakalım PC sürümü ne olacak. Ama bu notlarla en iyi oyunlara rakip olması zor gibi. Hele Uncharted 3 Drake's Deception (PS3 10) ve Batman Arkham City (PS3, Xbox 360 9.5)
düşünüldüğünde.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

YENİÇeri1362
Cevap
9
Görüntüleme
1K
Silinen Üye 2526643
Cevap
6
Görüntüleme
640
tempestshine
Cevap
7
Görüntüleme
723
cengizx1
India
Cevap
3
Görüntüleme
426
yakup_281


Üst Alt