Assasins Creed IV Black Flag Çıkıyor...

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Assasins Creed IV Black Flag Çıkıyor...
Çıktığında linkini atmam için en az 5 istek gelmesi lazım...

Senden neden isteyelim games.mob.org varken? wapx.ws varken? rugame.mobi varken? mobile360.org varken? mobilegamesarena.net varken? javmob.blogspot.com varken?

oyun ekim 2013'te çıkacak bekle o zamana kadar çıkınca linkini atarsın

Skymich

Üye
    Konu Sahibi

Türkçesini diyorum kendi uploadım olcak bide.. O yüzden. Yoksa bende peperonity den indiririm

- - - Eklendi - - -

Senden neden isteyelim games.mob.org varken? wapx.ws varken? rugame.mobi varken? mobile360.org varken? mobilegamesarena.net varken? javmob.blogspot.com varken?

Türkçesini diyorum kendim upload etcem ingilizcesini bende indiririm

- - - Eklendi - - -

oyun ekim 2013'te çıkacak bekle o zamana kadar çıkınca linkini atarsın

Türkçe yapıcam kardeş kendim upload etcem o zaman atıcam bakarsın

tamam yaparsında oyun çıkmadan nasıl yapıcan oyun ekimde çıkacak assasins creed 3 ün türkçesi var forumda zaten

Skymich

Üye
    Konu Sahibi

tamam yaparsında oyun çıkmadan nasıl yapıcan oyun ekimde çıkacak assasins creed 3 ün türkçesi var forumda zaten

Kardeş Oyun Ekim,19 da çıkıyor bende bu foruma Ekim,20 de koycam [türkçe] söz veriyorum -- bu arada oyun çıkmadan yapamamki zaten.. ben assasins creed 3 den bahsetmiyorumki biraz istek gelirse oyunu türkçeleştircem diyorum...

tamamda biraz erken açmışsn konuyu

Oyunlar ilk çıktığında zaten Türkçe olarak wapshopta beleş oluyor. Daha sonra ücretli hale geliyor. İlk çıktığında indirirsek ihtiyacımız kalmaz beklemeye