Assasins Creed IV Black Flag Çıkıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Assasins Creed IV Black Flag Çıkıyor...
Çıktığında linkini atmam için en az 5 istek gelmesi lazım...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Senden neden isteyelim games.mob.org varken? wapx.ws varken? rugame.mobi varken? mobile360.org varken? mobilegamesarena.net varken? javmob.blogspot.com varken?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
oyun ekim 2013'te çıkacak bekle o zamana kadar çıkınca linkini atarsın

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi

Türkçesini diyorum kendi uploadım olcak bide.. O yüzden. Yoksa bende peperonity den indiririm

- - - Eklendi - - -

Senden neden isteyelim games.mob.org varken? wapx.ws varken? rugame.mobi varken? mobile360.org varken? mobilegamesarena.net varken? javmob.blogspot.com varken?

Türkçesini diyorum kendim upload etcem ingilizcesini bende indiririm

- - - Eklendi - - -

oyun ekim 2013'te çıkacak bekle o zamana kadar çıkınca linkini atarsın

Türkçe yapıcam kardeş kendim upload etcem o zaman atıcam bakarsın

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Türkçesini diyorum kendi uploadım olcak bide.. O yüzden. Yoksa bende peperonity den indiririm

- - - Eklendi - - -

Türkçesini diyorum kendim upload etcem ingilizcesini bende indiririm

- - - Eklendi - - -

Türkçe yapıcam kardeş kendim upload etcem o zaman atıcam bakarsın

tamam yaparsında oyun çıkmadan nasıl yapıcan oyun ekimde çıkacak assasins creed 3 ün türkçesi var forumda zaten

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi

tamam yaparsında oyun çıkmadan nasıl yapıcan oyun ekimde çıkacak assasins creed 3 ün türkçesi var forumda zaten

Kardeş Oyun Ekim,19 da çıkıyor bende bu foruma Ekim,20 de koycam [türkçe] söz veriyorum -- bu arada oyun çıkmadan yapamamki zaten.. ben assasins creed 3 den bahsetmiyorumki biraz istek gelirse oyunu türkçeleştircem diyorum...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Kardeş Oyun Ekim,19 da çıkıyor bende bu foruma Ekim,20 de koycam [türkçe] söz veriyorum -- bu arada oyun çıkmadan yapamamki zaten.. ben assasins creed 3 den bahsetmiyorumki biraz istek gelirse oyunu türkçeleştircem diyorum...

tamamda biraz erken açmışsn konuyu :ehe

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Oyunlar ilk çıktığında zaten Türkçe olarak wapshopta beleş oluyor. Daha sonra ücretli hale geliyor. İlk çıktığında indirirsek ihtiyacımız kalmaz beklemeye :oke:

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar ilk çıktığında zaten Türkçe olarak wapshopta beleş oluyor. Daha sonra ücretli hale geliyor. İlk çıktığında indirirsek ihtiyacımız kalmaz beklemeye :oke:

wapshop ilk defa duydum güzel bir sitemi

Üst Alt