asphalt6 oynayanlar bir sorum var bakabilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
asphalt6 oynayanlar bir sorum var bakabilirmisiniz
şu tek tek yarıştığımız bölümlerde 5 yıldız alabilmek için ne yapmak gerekiyor görevleri tamamlıyorum yarışı kazanıyorum ve 3 yada 4 yıldız veriyor bilgisi olan varsa cevap yazabilirse sevinirim

murat2414

Üye
1. olacan ve görevleri tam yapacaksın o zaman 5 yıldız oluyor. Ben java olarak oyunu bitirdim. şimdi c6-00 da oynuyorum

55lim

Üye
peki süreye karşı yarışlarda süreyi uzatmak için ne gördüler yapmak lazım
Görevler demek istedim

yutkun

yutkun

Üye
tüm yıldızları almak istiyorsansa yarışta drıft yap ve bolca arabayı yoldan cıkar ve fazla kaza yapmamaya caliş ben şuan %92 sindeym ve süper oyun herkese tavsiye ederim

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
duel de nasıl 5 yıldız yapıyoruz ben onu çözemedim?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
keys1903

keys1903

Üye
Aynen bende onu soruyorum ama arkadaşlar anlamamış görevler 2 yıldız veriyor ama diğer üç yıldız neye göre kazanılıyor anlamadım

gorevler var örnek 5 araba yoldan cıkar 1000 puanlık drıft gıbı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
keys1903

keys1903

Üye
1 olursan 3 yıldızdaha alırsın 5 olur dahası ne

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
mesajımi okuduysan 1. Olunca 3 yıldız daha vermediğini anlarsın bilen varsa anlatır diye açtım konuyu ama sorarken söylediğim şeyleri bana cevap olarak yazmışsın

keys1903

keys1903

Üye
yav arkadas ben oyunda yuzde 90 yım hemen hemen hepınden 5 yıldız aldım 1 olunca 3 yıldız dıger 2 gorevi yapıncada 2 yıldız alıorum nerden yorum attım anlaman zyıfsa yorumlarımı yok say bak ısıne

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
Aynen bende onu soruyorum ama arkadaşlar anlamamış görevler 2 yıldız veriyor ama diğer üç yıldız neye göre kazanılıyor anlamadım

Sanırım duel de birkaç defa yolun dışına atıp baya bi süre farkı yapmak lazım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım duel de birkaç defa yolun dışına atıp baya bi süre farkı yapmak lazım

yok olmuyor belki kestirme yolları kullandığım için vermiyordur dedim normal yolu kullandım yine olmadı aslında önemli değil ama şu en sondaki arabaları almak için yıldızlar gerekli ve bu bölüme uyuz oldum

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
buyur oyunun bitmiş save dosyası sömürün forumda var ne yapmanız gerektiği okuyup uygulayın

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
Arkadaşım her oyuna başlarken 2 tane yan görev verir onları yapıcaksın takılan sözlükten baksın.

uğur e

uğur e

Üye
duel de 5 yıldz olmaz atmayn arkadaşm ya ve bu oyunuda %87 nın üstnde bıtırenı görmdm.zaten kendnı yrtsan ble üstne çkamyn.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynen bende düelde sıkıntı yaşadım sanırım o belli pembe noktalar var ya oraları o rakibinden önce geçmen gerekiyor yeşil olacak o önde oldumu kırmızı oluyor sanırım 1. oldugunda 1 yıldız veriyor diğer yıldızlarıda o noktalardan ondan önce gecersen veriyor ama neredeyse imkansız gibi araban ne kadar hızlı olursa olsun başlangıcta o geçiyor seni ve o daha önce geçiyor yarış başlar başlamaz kaza yaptırıp yarışın sonuna kadar birinci gitmek gerekiyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt