Asphalt: Nitro v1.0.0f

Konu Sahibi
Asphalt: Nitro v1.0.0f
Gameloft tarafından yapılmış Asphalt 8 yarış oyununun grafikleri ve bazı özellikleri düşürülmüş küçük boyutlu halidir.

İnternet bağlantısı gerektirir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Play Store linki henüz mevcut değil.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: SHS, omerboz54, Bahadir_fb ve 1 kişi daha
6 tane araba var 4 tane pist var grafikler kötü indirmeye deymez

Tepkiler: Dark-Evil
Oyun bence oynanabilir ve zevkli olmuş indirilebilir. İlk bakışta basit ve islevsiz gibi gözükse de guzel oyun benim hoşuma gitti.

Paylasim için teşekkürler

Konu Sahibi
Oyun bence oynanabilir ve zevkli olmuş indirilebilir. İlk bakışta basit ve islevsiz gibi gözükse de guzel oyun benim hoşuma gitti.

Paylasim için teşekkürler
evet oynanabilir düzeyde ama neden markete eklenmemiş ben onu anlamadım. ama asphalt 8 yüklemek daha mantıklı bence.

Tepkiler: Bahadir_fb
evet oynanabilir düzeyde ama neden markete eklenmemiş ben onu anlamadım. ama asphalt 8 yüklemek daha mantıklı bence.

Asphalt8 beceremedim ben yollar cok karışık diger arabalar hep kestirmeden gidiyor sonuncu oluyorum

Konu Sahibi
Asphalt8 beceremedim ben yollar cok karışık diger arabalar hep kestirmeden gidiyor sonuncu oluyorum
aynen , bende kaçıncı oynayışta 1.olabiliyorum , pek iyi oynayamıyorum bende oynayamadığım oyunu direk siliyorum

Tepkiler: Bahadir_fb

killer53

Üye
ona bakılırsa cop moduda var online üzerine kurulu bir oyun sadece apk var ve mapları internet üzerinden indiriyor biraz daha ilerlesin versiyon versiyon güzelleşir ve değerlenir oyun

ona bakılırsa cop moduda var online üzerine kurulu bir oyun sadece apk var ve mapları internet üzerinden indiriyor biraz daha ilerlesin versiyon versiyon güzelleşir ve değerlenir oyun
Bu oyuba bayabi optimizasyon lazım asphalt 8 daha az kasıyodu bende

killer53

Üye
Bu oyuba bayabi optimizasyon lazım asphalt 8 daha az kasıyodu bende
güncellemelerle giderilir artık kasma sorunu çünkü bende 3 party yazılımlar ıle uygulama grafıklerını kotuye aldıgım halde kasıntı yaptı bakalım ılerıde düzelir inşallah

SHS

Üye
Yeni konu açmak yerine konunuzu güncelledim, yeni sürümü ekledim..

SHS

Üye
Oyun hakkındaki yorumumda kasmalar var evet ve iyi kontrol edemedim ama gittikçe iyi olabilir, fikir olarak beğendim

olcay 38

Üye
note 3 te yarisa girerken olan menude atiyor

Asus cihazlar için bi optimizasyon yapsalar, bence süper oyun ama optimizasyon sıkıntısı var