Asphalt: Nitro v1.0.0f

Sponsorlu Bağlantılar

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt: Nitro v1.0.0f
Gameloft tarafından yapılmış Asphalt 8 yarış oyununun grafikleri ve bazı özellikleri düşürülmüş küçük boyutlu halidir.

İnternet bağlantısı gerektirir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Play Store linki henüz mevcut değil.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SHS, omerboz54, Bahadir_fb ve 1 kişi daha

omerboz54

omerboz54

Üye
6 tane araba var 4 tane pist var grafikler kötü indirmeye deymez

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Oyun bence oynanabilir ve zevkli olmuş indirilebilir. İlk bakışta basit ve islevsiz gibi gözükse de guzel oyun benim hoşuma gitti.

Paylasim için teşekkürler :)

• Beğen
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
    Konu Sahibi
Oyun bence oynanabilir ve zevkli olmuş indirilebilir. İlk bakışta basit ve islevsiz gibi gözükse de guzel oyun benim hoşuma gitti.

Paylasim için teşekkürler :)
evet oynanabilir düzeyde ama neden markete eklenmemiş ben onu anlamadım. ama asphalt 8 yüklemek daha mantıklı bence.

:rica:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
evet oynanabilir düzeyde ama neden markete eklenmemiş ben onu anlamadım. ama asphalt 8 yüklemek daha mantıklı bence.

:rica:

Asphalt8 beceremedim ben yollar cok karışık diger arabalar hep kestirmeden gidiyor sonuncu oluyorum :D

• Beğen
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt8 beceremedim ben yollar cok karışık diger arabalar hep kestirmeden gidiyor sonuncu oluyorum :D
aynen , bende kaçıncı oynayışta 1.olabiliyorum , pek iyi oynayamıyorum bende oynayamadığım oyunu direk siliyorum :D :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
killer53

killer53

Üye
ona bakılırsa cop moduda var online üzerine kurulu bir oyun sadece apk var ve mapları internet üzerinden indiriyor biraz daha ilerlesin versiyon versiyon güzelleşir ve değerlenir oyun

• Beğen
omerboz54

omerboz54

Üye
ona bakılırsa cop moduda var online üzerine kurulu bir oyun sadece apk var ve mapları internet üzerinden indiriyor biraz daha ilerlesin versiyon versiyon güzelleşir ve değerlenir oyun
Bu oyuba bayabi optimizasyon lazım asphalt 8 daha az kasıyodu bende

killer53

killer53

Üye
Bu oyuba bayabi optimizasyon lazım asphalt 8 daha az kasıyodu bende
güncellemelerle giderilir artık kasma sorunu çünkü bende 3 party yazılımlar ıle uygulama grafıklerını kotuye aldıgım halde kasıntı yaptı bakalım ılerıde düzelir inşallah

SHS

SHS

Üye
Yeni konu açmak yerine konunuzu güncelledim, yeni sürümü ekledim..

• Beğen
SHS

SHS

Üye
Oyun hakkındaki yorumumda kasmalar var evet ve iyi kontrol edemedim ama gittikçe iyi olabilir, fikir olarak beğendim :)

• Beğen
olcay 38

olcay 38

Üye
note 3 te yarisa girerken olan menude atiyor

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Asus cihazlar için bi optimizasyon yapsalar, bence süper oyun ama optimizasyon sıkıntısı var

TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
vasat

Takipçi Satın Al

Üst Alt