Uygulama Asphalt 8 Takılma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

esadolta_21

esadolta_21

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8 Takılma Sorunu
Arkadaşlar , merhaba öncelikle..
Bugün Asphalt 8 yükledim, telefonumun markası Galaxy S4 yabancı bir siteden apk+ssd indirdim.
Fakat şöyle bir sorunum var çok araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım ve yeni konu açmaya başvurdum.
Sorunum oyun açılıyor orda sıkıntı yok fakat ekranda dalgalanma gibi takılma gibi çok tuhaf birşey oluyor ve adam akıllı oyunu oynayamıyorum.
Baya bir apk denedim çeşitli sitelerden ama sorun aynı.
Sorun ssd de olabilirmi acaba?
Şimdiden teşekkürler..
 


zelnica

zelnica

Üye
Cihazinizi cleanmaster la temizleyip denedinizmi.s4 kullanicisiyim a8 ide oynuyorum.oyunu tamamen silip tekrar yuklediniz mi ?
 
esadolta_21

esadolta_21

Üye
    Konu Sahibi
evet bi çok kez yükledim nerden baksan 10 kere tekrar yüklemişimdir :) clean'ı denemedim ama bi deneyeyim sağol.
 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Farklı bir gpu dosyası olmadığına emin nisin dostum powervr gpu dosyaları olması gerek,birde görselliği düşür oyun ayarlarndan öyle dene.
 
esadolta_21

esadolta_21

Üye
    Konu Sahibi
Valla en düşükte oynadım gene aynıydı ama gpu dosyası felan yok tek dosya onuda obbye attım dalgalanma oluyor ekranda donma,dalgalanma karışık bişey işte :)
 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
şimdi indirdiğin sitede powervr gibi şeyler yazmıyor muydu. gpu dediğimiz olay telefonun ekran kartı çipseti oluyor ona göre indirmek gerekiyor ve senin s4ün çipseti de powervr :)yada ben öyle hatırlıyorum müdür bende kararsız kaldım şimdi :blink::blink:https://www.maxicep.com/forum/konu/asphalt-8-airborne-v1-0-0.832667/ ben discoveryde bunu oynuyorum gram takılmıyor buda sınırsız para modlu apk si :))
 
zelnica

zelnica

Üye
S4 de su ana kadar hic birsekilde takilma kasma gibi bir sorun yasamadim oyunlarda.bir arkadaşıma sordum sizin adiniza aynen aktariyorum.eger telefonunuz rootlu ise unroot edip hard format atip temiz bir odin ile tekrar rootlayiniz.dubai cikisli s serisinde bazen bu tip sorunlar olabiliyormus.cpu lar arasındaki bir dengesizlikten kaynaklaniyormus.fonotel in getirdigi cihazlar boyleymis.iyi forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
esadolta_21

esadolta_21

Üye
    Konu Sahibi
Zelnica çok teşekkür ederim fakat şunuda belirteyim tek asphalt 8de bu sıkıntıyı yaşadım diğer oyunlarımda var vice city asphalt 7de donma yok mesela nova felanda yüklü oyun olarak ama yinede dediğini ben bir ara deniyeyim ilginiz için çok sağolun arkadaşlar..
 


Üst Alt