hayalet7979
Üye
Asphalt 8 Mod-unmod Kuramadım Yardımcı Olur Musunuz?
Arkadaşlar torrent ile asphalt 8 indirdim ve torrent dosyasının içinden sd dosyaları ile birlikte aşağıdaki dosyalar çıktı.
Asphalt 8 1.1.1 [Mod].apk
Asphalt 8 1.1.1 [Unmod][MafiaSSS].apk
Asphalt 8 Airborne v1.1.0.apk
Kurulum açıklaması olarakta aşağıdaki yazılar var ama işin içinden çıkmadım. Kurulumu nasıl yapmam gerekli.
ben şu şekilde yaptım ilk önce "Asphalt 8 Airborne v1.1.0.apk1" dosyasının kurdum sonra SD dosyalarını Sdcard/Android/Obb içine attım. oyunu internete bağlı olarak çalıştırdım ama "geçersiz lisans" uyarısı verdi. lütfen yardım edin.
" Install APK
Place data folder in SDCard/Android/Obb/
Play online at first Run.
If you have a previous version data files ( v1.1.0) then no need to download data files again just download new version 1.1.1 MOD or NORMAL APK and use with the v1.1.0 data files."yok mu yardımcı olacak kimse
Asphalt 8 1.1.1 [Mod].apk
Asphalt 8 1.1.1 [Unmod][MafiaSSS].apk
Asphalt 8 Airborne v1.1.0.apk
Kurulum açıklaması olarakta aşağıdaki yazılar var ama işin içinden çıkmadım. Kurulumu nasıl yapmam gerekli.
ben şu şekilde yaptım ilk önce "Asphalt 8 Airborne v1.1.0.apk1" dosyasının kurdum sonra SD dosyalarını Sdcard/Android/Obb içine attım. oyunu internete bağlı olarak çalıştırdım ama "geçersiz lisans" uyarısı verdi. lütfen yardım edin.
" Install APK
Place data folder in SDCard/Android/Obb/
Play online at first Run.
If you have a previous version data files ( v1.1.0) then no need to download data files again just download new version 1.1.1 MOD or NORMAL APK and use with the v1.1.0 data files."yok mu yardımcı olacak kimse