Teşekkür sagul oldu

Apkyı indirince datayı download ediyormu.ayriyetten indirmem lazimmi..
(arkadaslar ben beceremedım lf yardım edın ya data yı ındırdım 4 tane data zıp dosyası vardı onları yukledım zıpten cıkardım sd kartta androıd klasoru yoktu olusturdum attım obb klasorune attım onları sonra apk yı offlıne olanı yukledım cınce bı resım cıkıyo oyundan atıyo yardım edermesınız ya beceremıyorum kabılıyetsızım cokk(
oyunda gaz fren bize ait mi yoksa sadece sağ sol mu yapıyoruz
ve serbest dolaşım var mı acaba?
hafıza kartına attımm yoksa telefon hafızasına mı atıcaktyım
sdcard derken telefon hafızasına mı yok sa
hafıza kartına mı attın telefon hafizasnda android olmaması mumkun değul ibb yok desen neyse?
hafıza kartına attımm yoksa telefon hafızasına mı atıcaktyım![]()

hosam sen supersın dıyen oldumu
aynen oyle![]()

Fren yapabiliyoruz, serbest dolaşım yok.

Gerçekten bu sonsuz para guzel kolay kolay oyunlara zaman kalmıyor ama dursun telefonda bir kac gb muzik sildim sorun yok
S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.
Bunun yildiz hilesi yok mu?Para hileliyi indirdim. Gamekiller ile yildiz yukselteyim dedim sonra yildizi on bin yaptim. Yarisa girip ciktiktan sonra eskiye dondu yildizlarBunun yildiz hilesi yok mu?

biraz emek harcayarak uğraşsan daha zevkli olmaz mı![]()
ama bencede hile ile bi anlamı yok ben normal oynuyorum. Oyunu bitirmek önemli değil benim için oldukça keyif veriyor zaten 
Daha 2. seviyede 1. olmak zor hale geliyor. Daha hızlı araba almak için para lazım kazanamayınca hile yapıyorsunama bencede hile ile bi anlamı yok ben normal oynuyorum. Oyunu bitirmek önemli değil benim için oldukça keyif veriyor zaten
![]()