Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

agoin

agoin

Üye
Teşekkür sagul oldu

orxan_92

orxan_92

Üye
Huawei ascend G510 olur mu?

uyduccuu

Üye
Apkyı indirince datayı download ediyormu.ayriyetten indirmem lazimmi..

revery12

Üye
arkadaslar ben beceremedım lf yardım edın ya data yı ındırdım 4 tane data zıp dosyası vardı onları yukledım zıpten cıkardım sd kartta androıd klasoru yoktu olusturdum attım obb klasorune attım onları sonra apk yı offlıne olanı yukledım cınce bı resım cıkıyo oyundan atıyo yardım edermesınız ya beceremıyorum kabılıyetsızım cokk :((

UpOneTR

UpOneTR

Üye
oyunda gaz fren bize ait mi yoksa sadece sağ sol mu yapıyoruz
ve serbest dolaşım var mı acaba?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
arkadaslar ben beceremedım lf yardım edın ya data yı ındırdım 4 tane data zıp dosyası vardı onları yukledım zıpten cıkardım sd kartta androıd klasoru yoktu olusturdum attım obb klasorune attım onları sonra apk yı offlıne olanı yukledım cınce bı resım cıkıyo oyundan atıyo yardım edermesınız ya beceremıyorum kabılıyetsızım cokk :((

sdcard derken telefon hafızasına mı yok sa
hafıza kartına mı attın telefon hafizasnda android olmaması mumkun değul ibb yok desen neyse?

revery12

Üye
hafıza kartına attımm yoksa telefon hafızasına mı atıcaktyım :hmmm

revery12

Üye

sdcard derken telefon hafızasına mı yok sa
hafıza kartına mı attın telefon hafizasnda android olmaması mumkun değul ibb yok desen neyse?
hafıza kartına attımm yoksa telefon hafızasına mı atıcaktyım

coldman41

coldman41

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Megandroid

Megandroid

Üye
Gerçekten bu sonsuz para guzel kolay kolay oyunlara zaman kalmıyor ama dursun telefonda bir kac gb muzik sildim sorun yok :oke:

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Para hileliyi indirdim. Gamekiller ile yildiz yukselteyim dedim sonra yildizi on bin yaptim. Yarisa girip ciktiktan sonra eskiye dondu yildizlar :D Bunun yildiz hilesi yok mu?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Para hileliyi indirdim. Gamekiller ile yildiz yukselteyim dedim sonra yildizi on bin yaptim. Yarisa girip ciktiktan sonra eskiye dondu yildizlar :D Bunun yildiz hilesi yok mu?

biraz emek harcayarak uğraşsan daha zevkli olmaz mı :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

biraz emek harcayarak uğraşsan daha zevkli olmaz mı :D

Daha 2. seviyede 1. olmak zor hale geliyor. Daha hızlı araba almak için para lazım kazanamayınca hile yapıyorsun :D ama bencede hile ile bi anlamı yok ben normal oynuyorum. Oyunu bitirmek önemli değil benim için oldukça keyif veriyor zaten :oke:

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Daha 2. seviyede 1. olmak zor hale geliyor. Daha hızlı araba almak için para lazım kazanamayınca hile yapıyorsun :D ama bencede hile ile bi anlamı yok ben normal oynuyorum. Oyunu bitirmek önemli değil benim için oldukça keyif veriyor zaten :oke:

aynen :D

de oyundan atıyo :/
bazen gameloft da bazense kariyer diyorum başla diyorum orda bazende sürerken yüklüyeli yarım saat oldu bi zevkini çıkaramadım neden olabilir ? :D

Anil-D

Anil-D

Üye
normal dolasabilecegim oyun yokmu

Üst Alt