Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar s4 te deneyen varmı çalışıyormu bazıları uyumlu olmuyo ben burada most wanted indirdim kurdum oyunu açtım ama acayip kasıyordu başka biyerden indridim kurdum süper akıcı yani kısacası s4 te tam çalışıyormu? indireyimmi

İndirebilirsin herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca Most Wanted çok akıcı bir şekilde oynanıyor S4 ile :oke:

• Beğen
Tepkiler: ilyas2107, .caner. ve muslumcu46

ilyas2107

Üye

İndirebilirsin herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca Most Wanted çok akıcı bir şekilde oynanıyor S4 ile :oke:

oynanıyor ama ben buradan indirmiştim most wantedı kasıyordu oyun sonra başka bitane indirdim akıcı oynuyo problem yok
sen s4 te denedinmi bunu oynuyor dimi sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

kerem28yuksel

Üye
Gmd çalişirmi ? bu arada oyunlari hafiza kartina kuruyorum naşil etkinlestircem?

yani datayi nereye koycam hafiza kartina kurcam oyunu

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
Gmd çalişirmi ? bu arada oyunlari hafiza kartina kuruyorum naşil etkinlestircem?

Kardeşcan oyunu istediğin yere kurabilirsin biliyorsun discoveryde hafıza ayrımı yok :ehe Oyun sorunsuz çalışmakta discoveryde

luxoline

Üye
Ya kurdum menuye girmeden atiyo yardim!!

ozitime

Üye

Eğer discovery varsa sorun yok ama eğer yoksa root atıp directory bind yükle

Buğra

Buğra

Admin
Oyunu indiriyorum bakalım discovery'de yüksek ayarda oynayacağım umarım fps düşmesi çok olmaz

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
oynanıyor ama ben buradan indirmiştim most wantedı kasıyordu oyun sonra başka bitane indirdim akıcı oynuyo problem yok
sen s4 te denedinmi bunu oynuyor dimi sıkıntı yok

Dediğim gibi bir sıkıntı yok akıcı oynanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

By Fixed

Üye
Tamamdır dostum oyun açılıyor. Sanırım apk dosyasını güncellemişsin yeniden indirdim apk dosyasını ve çalışıyor :)

Çok sağol

• Beğen
Tepkiler: ANIL

ilyas2107

Üye

indiriyorum kardeşim yükleyeip deneyecegim yardımların için sagol sonucu yazarım buraya ok

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Buğra

Buğra

Admin
Sonuclari yazarsan sevinirim

Oyunu ilk actigimda grafik kendiai en yuksekte acildi az fps dusmeleri oluyor arada herkes fark edemeyebilir bunu ama ben hassas oldugum icin gozume ilk batan o oldu ileriki surumleree duzelebilir. Orta grafikte oynuyorum yag gibi akiyor. Zaten grafikler arasinda oyle ucurum kadar fark yok

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46 ve ANIL

hakan aydogar

Üye
oyun basarıyla yuklendi dıyor ama acarken atıyo hemen

badb0y06

Üye
3-4kere gir yap düzelir belki

Üst Alt