Asphalt 8: Airborne v1.0.0

oqan45

Üye

Yani Dosyayi pc de acip telefonda gerekli yere at demek istiyorum
kardeş kabul temiyor telefonu pc ye bağlıyorum kendi hafızasına atıyorumkabul etmiyor yetersiz disk alanı diyor.nasıl yapailirim bunu çözüme kavuşturalım oyun oynayamıyorum telefonda.sd dosyalarını hafıza kartına atsam olur mu?

Tel Hafizan ne kadar? Benimde 500 mb altina dustumu yukleme yapmiyor

kardes benim konuya gelirsek ben zaten pc den indriyorum obb dosyasını rardan cıkarıp sd ye aatıcaktım ama rardan cıkaramadım hata verio cild hatası.

dogukan-

Üye
kardes benim konuya gelirsek ben zaten pc den indriyorum obb dosyasını rardan cıkarıp sd ye aatıcaktım ama rardan cıkaramadım hata verio cild hatası.

Tüm rarlari indirdin mi ? İndirdiysen birinci rara gelip buraya çıkart vs. dediğinde olması lazım

benimki açmadı everpad 1 ram 4.1 android

enzo215

Üye
ustammerhaba ben oyunu açıpkurdum daha sonra obb dosyalarını açıp sd kart içine kopyaladım ancak oyunu açarken wifibaglantısından çekiyor internetine yapmalıyımyardımını beklemekteyim teşekkurler

ustammerhaba ben oyunu açıpkurdum daha sonra obb dosyalarını açıp sd kart içine kopyaladım ancak oyunu açarken wifibaglantısından çekiyor internetine yapmalıyımyardımını beklemekteyim teşekkurler

Oyun data dosyasini goruyormu?
Yuklu uygulamalrdan Oyunun boyutu ne kadar gorunuyor kontrol ettinmi

HTC Desire X de Tokyo bölümünde oyundan atıyor.Diğer bölümler sorunsuz oynuyorum.Çözüm var mı..

HTC Desire X de Tokyo bölümünde oyundan atıyor.Diğer bölümler sorunsuz oynuyorum.Çözüm var mı..

Telefonda oyunun dosyalarını rardan çıkarırken hafızanız oyunun iki katı olmak zorunda yoksa hata verir

Serhan

Üye
Tekrardan 2. ve sonuncu teşekkür benden

anık

Üye
Paylaşım için teşekkürler oyunu yükledim açtım dosyaları kontröl etmek için wifi yada mobil veri istedi internet paketi yoktu dosyalar kontröl ediliyor dedi sonra indirme tamamlandı dedi oyunu oynamak için tamam a tıkla dedi bastım siyah ekran geldi oyundan attı dosyaları gerekli yere attım uygulama yöneticisinde veri görünüyor 1.80 gb toplam ne yapmam gerek

lider63

Üye
Kardeş ben rar rar indirdim birleştircek miyim nabacam