UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: oyunumu bi arabanı goreydik Genişletmek için tıkla ... bende tum arabalar açk ne istersen var
anil41kocaeli' Alıntı: oyunumu bi arabanı goreydik Genişletmek için tıkla ... bende tum arabalar açk ne istersen var
UpOneTR Üye pusatt' Alıntı: Bende bayağı açtım da sildim boşuna oynadik Genişletmek için tıkla ... zevki kalmiyo ya ne guzel modsuz oyunda baya iyi oynadm ama modlu apk yukledim para ful oldu bilmiyodum oyundam soğudum
pusatt' Alıntı: Bende bayağı açtım da sildim boşuna oynadik Genişletmek için tıkla ... zevki kalmiyo ya ne guzel modsuz oyunda baya iyi oynadm ama modlu apk yukledim para ful oldu bilmiyodum oyundam soğudum
Batuhan Apatay Üye Kardeşimin telefonuna kurdum ama Facebook ile bağlanmıyor. Ben iPhone 5 kullanıyorum para verip aldım. Ben kardeşim ile karşılıklı nasıl oynarım. Bilgisi olan özel mesaj atarsa sevinirim.
Kardeşimin telefonuna kurdum ama Facebook ile bağlanmıyor. Ben iPhone 5 kullanıyorum para verip aldım. Ben kardeşim ile karşılıklı nasıl oynarım. Bilgisi olan özel mesaj atarsa sevinirim.
orxan_92 Üye arkadaslar lutfen biriniz soylermisiniz? bu oyun Huawei Ascend G510-da calisirmi? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android OS, v4.1 (Jelly Bean) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Qualcomm MSM8225 Snapdragon Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dual-core 1.2 GHz Cortex-A5 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Adreno 203 RAM 512MB
arkadaslar lutfen biriniz soylermisiniz? bu oyun Huawei Ascend G510-da calisirmi? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android OS, v4.1 (Jelly Bean) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Qualcomm MSM8225 Snapdragon Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dual-core 1.2 GHz Cortex-A5 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Adreno 203 RAM 512MB
01wampire01 Üye Yav ne yaptim ne ettim olmadi apk indirdim sonra kurdum data indirdim obb ye attim olmadi her seyi denedim olllmmmmaaaadiiiii bi yardim lutfen
Yav ne yaptim ne ettim olmadi apk indirdim sonra kurdum data indirdim obb ye attim olmadi her seyi denedim olllmmmmaaaadiiiii bi yardim lutfen
oyok Üye 01wampire01' Alıntı: Yav ne yaptim ne ettim olmadi apk indirdim sonra kurdum data indirdim obb ye attim olmadi her seyi denedim olllmmmmaaaadiiiii bi yardim lutfen Genişletmek için tıkla ... 55. sayfadaki apk yi kur sorun kalmaz
01wampire01' Alıntı: Yav ne yaptim ne ettim olmadi apk indirdim sonra kurdum data indirdim obb ye attim olmadi her seyi denedim olllmmmmaaaadiiiii bi yardim lutfen Genişletmek için tıkla ... 55. sayfadaki apk yi kur sorun kalmaz
yaren_dede Üye 01wampire01' Alıntı: Yav ne yaptim ne ettim olmadi apk indirdim sonra kurdum data indirdim obb ye attim olmadi her seyi denedim olllmmmmaaaadiiiii bi yardim lutfen Genişletmek için tıkla ... Yuklu uygulamalara gir bakalim oyun kac mb gozukuyor. Oyun data dosyasini goruyormu
01wampire01' Alıntı: Yav ne yaptim ne ettim olmadi apk indirdim sonra kurdum data indirdim obb ye attim olmadi her seyi denedim olllmmmmaaaadiiiii bi yardim lutfen Genişletmek için tıkla ... Yuklu uygulamalara gir bakalim oyun kac mb gozukuyor. Oyun data dosyasini goruyormu
ANIL Admin Konu Sahibi hastalık123' Alıntı: s4 için olanı yok mu ? sd ye datayı yüklerken hata veriyor Genişletmek için tıkla ... Obb adında yeni bir klasör açın datayı oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın.
hastalık123' Alıntı: s4 için olanı yok mu ? sd ye datayı yüklerken hata veriyor Genişletmek için tıkla ... Obb adında yeni bir klasör açın datayı oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın.
01wampire01 Üye 43.37 mb yaren_dede kardes data yi gormuor heralde ne yapmaliyim bi yardim . Ayrica 55. Sayfada apk felan yokki
43.37 mb yaren_dede kardes data yi gormuor heralde ne yapmaliyim bi yardim . Ayrica 55. Sayfada apk felan yokki
yaren_dede Üye 01wampire01' Alıntı: 43.37 mb yaren_dede kardes data yi gormuor heralde ne yapmaliyim bi yardim . Ayrica 55. Sayfada apk felan yokki Genişletmek için tıkla ... Ilk sayfadaki yeterli. Sen simdi obb icine attigin dosyayi kontrol et bakalim dosya yerindemi ve kac mb. 1.49 gb olmasi lazim
01wampire01' Alıntı: 43.37 mb yaren_dede kardes data yi gormuor heralde ne yapmaliyim bi yardim . Ayrica 55. Sayfada apk felan yokki Genişletmek için tıkla ... Ilk sayfadaki yeterli. Sen simdi obb icine attigin dosyayi kontrol et bakalim dosya yerindemi ve kac mb. 1.49 gb olmasi lazim