UpOneTR
Üye
slm arkadaşlar tabletlerden ve bazı telefonlarda kasma ve wifiyi açınca oyundan atma sorununa 100 de 100 çözüm tek yapmanız gereken alta verdiğim linkteki apk yi önceden kurduğunuz apk nin üzerine kurmak değişimi onaylayın ve farkı görün tşkler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
slm arkadaşlar tabletlerden ve bazı telefonlarda kasma ve wifiyi açınca oyundan atma sorununa 100 de 100 çözüm tek yapmanız gereken alta verdiğim linkteki apk yi önceden kurduğunuz apk nin üzerine kurmak değişimi onaylayın ve farkı görün tşkler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar data dosyasını Android/obb klasörüne atmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor "maib.1006.com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.obb taşınamıyor: Aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da bağlantısı kesilmiş olabilir." şeklinde hata veriyor.obb'yi ne silebiliyorum, ne ismini değiştirebiliyorum ne de dosya atabiliyorum klasöre. Her türlü işleme karşı korumalı sanki. Dosyayı data'ya atabiliyorum diğer klasörlere atabiliyorum ama obb'ye atamıyorum.. Lütfen yardımcı olun. Bunu nasıl düzeltebilirim. Hafızada yer yok diyebilirsiniz doğal olarak ama sorun bu değil. Tel hafızası 8 gb. Yaklaşık 5 gb boş alan var. Telefon; Samsung Galaxy s4
Arkadaşlar data dosyasını Android/obb klasörüne atmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor "maib.1006.com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.obb taşınamıyor: Aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da bağlantısı kesilmiş olabilir." şeklinde hata veriyor.obb'yi ne silebiliyorum, ne ismini değiştirebiliyorum ne de dosya atabiliyorum klasöre. Her türlü işleme karşı korumalı sanki. Dosyayı data'ya atabiliyorum diğer klasörlere atabiliyorum ama obb'ye atamıyorum.. Lütfen yardımcı olun. Bunu nasıl düzeltebilirim. Hafızada yer yok diyebilirsiniz doğal olarak ama sorun bu değil. Tel hafızası 8 gb. Yaklaşık 5 gb boş alan var. Telefon; Samsung Galaxy s4
Obb adında bir klasör oluşturun ve dosyayı oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın
GalaxyS4 cihazınızda hafıza kartınıza dosyalarınızı atıp ordan cihaz hafızasına taşıynız.Bu arada güncelleme yapmadıysanız yapınız.Yaptıktan sonra cihazı mutlaka sıfırlayınızki sorunsuz kurulum olsun.
oluşturdum. Android adlı klasöre attım ama olmuyor.. Yine hata veriyor...
işte olmuyor.. neyse telefonu sıfırladım.. yeniden deneyeceğim...tüm numaralar da gitti.. umarım değer.
Android değil obb adında yeni klasör oluşturup oraya atın sonra telefon üzerinden Android/obb içine kopyalayın.
programın adını tam yazar mısın? yanlış program indirmeyeyim
Dostum dosyayi pc de cikar ve hafiza kartina at. Sonra xplore ile android obb klasorune tasi. Ayni sorun bendede vardi bu sekilde cozdum
programın adını tam yazar mısın? yanlış program indirmeyeyim
x plore android icın varmıydıya hemen indiriyim
Dediğiniz programı indirdim.. o programla data'yı obb klasörüne attım.. oyunu yükledim ama maalesef gameloft reklamı ardından oyundan atıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?