Asphalt 8: Airborne v1.0.0

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tepkiler: .caner. ve Nextman

yükseğe alınca opengl 3 istiyordur belki cihaz bu destegi sağlamayıncada kasma yapıyordur opengl 3.0 desteği şu an nexus 4 te var

Tepkiler: Buğra
data dosyalarını atmıştım zaten neyse parayla aldık 1$ koymaz xperia z de goruntu kalitesini nerden artıracağız??

NovaTR14

Üye
eyvallah kardeşim inşallah çalışır çok saol

Nextman

Emekli Yönetici
Gerçekten bu sonsuz para guzel kolay kolay oyunlara zaman kalmıyor ama dursun telefonda bir kac gb muzik sildim sorun yok

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Tepkiler: Dede
bastim ama diger kisimlar beyaz goruntu haricinde digerlerinde degisiklik yapabiliyorun ama goruntu sabit orta ayarda ne dusuge alabiliyorum ne de yuksege :S

bastim ama diger kisimlar beyaz goruntu haricinde digerlerinde degisiklik yapabiliyorun ama goruntu sabit orta ayarda ne dusuge alabiliyorum ne de yuksege :S

Belki cihazla alakalidir bende hepsi seciliyor ama ben en dusuk kullaniyorum cunku yuksek ayarlayinca cihaz yanıyor ve sarj dusmani

Rancho

Üye
Galaxy s gt-7562 ile uyumlu mu ?

epts

Üye
Arkadaşlar bir şey fark ettim görüntü kalitesini düşürdüğümde oyun daha bir netlik kazanıyor. Sizde deneyebilirsiniz. Bir de diller seçeneğinde ülkemiz var olan 11 ülke arasında buda gurur verici.sırf bundan dolayı da parayla alınabilir.

Haluk.

Üye
Galaxy ace olur mu

agoin

Üye
Arkadaşlar telefonum galaxy s3 cihazima 4.2.2 romm yükledim bir ay sonra geri 4.1.2 romu yükledim fakat android obb klasörü yok olmuş bir şey yapamıyorum yardimm edinn

killalee

Üye
Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama oyunu yükledim android e yeni geçtim ve yazdığınız hiç birşeyi anlamadım.herşeyi hafıza kartına attım yükle dedim çalıştı tel Galaxy S ve gayel güzel çalışıyor

Mrdice

Üye
Most Wanted sıfır kasmaydı Huawei Ascend P1 de sizce bunda durum ne olur kesin olmasada bi fikri olan varmıdır............
Ona göre indirelim yani

Most Wanted sıfır kasmaydı Huawei Ascend P1 de sizce bunda durum ne olur kesin olmasada bi fikri olan varmıdır............
Ona göre indirelim yani

yüksekte kasabilir ama görüntü kalitesini düşürdüğünüzde sorunsuz çalışır diye düşünüyorum

agoin

Üye
Merhaba apk in icinde obb klasörü ne kopyaliyacagimiz adres yok nasil olucak