Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asphalt 8: Airborne Apk Android
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslumcu46
Üye
Konu Sahibi
Asphalt 8: Airborne Apk Android
Beyler App Store ye Düşmüş Ama Androide Yok Biz Evlatlıkmıyız
HAM ZA
Üye
asphalt 8 mi ?
muslumcu46
Üye
Konu Sahibi
Evet
smh60
Üye
Temmuz ayında çıkacak diye biliyorum bekle kardeşim 15 inde falan gelir heralde
muslumcu46
Üye
Konu Sahibi
İnşallah bekliyoruz . Galaxy w için kasmayan gta 3 yada vice city varmı usta ben bulamadım da :S
smh60
Üye
Wonder kullanıyosan performans romu yükle kardeşim o zaman kasacağını sanmam forumda en çok wonder için rom var
Romu begendim ama oyun performansında sıkıntıları var hocam onmlar giderilirse geçmeyi düşünüyorum . Şuan slovakya romu var telefonumda bir deneyeyim vice city teşekkür ederim usta sağol
smh60
Üye
Önemli değil kardeşim deneyenler mutlaka vardır romları onlara sor istersen
muslumcu46
Üye
Konu Sahibi
Ben ilk deneyenlerdenim zaten hocam rom işi yüzüne başıma gelmedik kalmadı biraz korkuyorum artık önceden peynir ekmek yer gibi rom yüklüyordum telefona sonra imei 00000000 lanınca ince eleyip sık dokumaya başladım
Ben ilk deneyenlerdenim zaten hocam rom işi yüzüne başıma gelmedik kalmadı biraz korkuyorum artık önceden peynir ekmek yer gibi rom yüklüyordum telefona sonra imei 00000000 lanınca ince eleyip sık dokumaya başladım