arkadaşlar ben şu glzip2.1.jar dosyasını kullanıma sokamadım çalıştıramıyorum program java denilmiş ama denedim olmuyor exe şeklinde bir türü yokmu bu glzipin ben buldum bir tane ama indirdiğim dosyayı açarken hata veriyor odadosyayı indirirkende bir kesilme olmadı dosya tam yani
bende öyle bir komut dosyası yok benim pcde nokia pc suite var ondan orda açmaya çalışıyor .jar uzantısı başka hangi programla açılır java denedim hata verdi ben başka eski bir versiyonunu indirdim glzip 1.0.6 onda exe dosyası şeklinde çalışıyor ama çıkartırken hata veriyor
Lisans kontrolü istemeyen, grafik ve beyaz yol sorunu bulunmayan yeni APK Dosyası ilk mesaja eklendi.
Oyunu kurabilirsiniz arkadaşlar apk dosyası tarafımca denenmiştir ve sorun bulunmamaktadır.
Lisans kontrolü istemeyen, grafik ve beyaz yol sorunu bulunmayan yeni APK Dosyası ilk mesaja eklendi.
Oyunu kurabilirsiniz arkadaşlar apk dosyası tarafımca denenmiştir ve sorun bulunmamaktadır.
Önce oyuna ait tüm verileri silin ardından yeni apk dosyasını kurun/oyunu açmayın)
Sonra aşağıdaki linkten sd dosyasını indirin (1gb olanı eğer elinizde varsa indirmeye gerek yok) ve zipten çıkarttıktan sonra içindeki dosyaları sdcard/android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files konumuna kopyalayın (yoksa kendiniz oluşturup atın)
Siyah ekran gelince orta tuşa dokunun ve ana menüye gelin sonra işlem yöneticisini açarak tekrar oyuna tıklayın.(oyunu kapatmayacaksınız sadece menüye dönüp geri açacaksınız) Bende direk açıldı ama birkaç kişi böyle de açıldığını söylemiş.