Asphalt 7 v1.0.0 HD

THR

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğimiz sd dosyasını başka türlü açamazmıyız..amz uzantılı dosya nasıl açılır?

AMZ dosyasını GLZip programıyla açacaksınız. Birinci mesajda linki mevcut oradan indirebilirsiniz.

THR kardesım sana bısey sorcam konu dısı ama bnde amazıng spıderman yukluydu bıraz oynadım falan ama grafıklerde parlama efektlerı falan yoktu bıde kasılıyodu sendede boyle bısey oldumu satın almadım cracklı bı surum buldum oyle oynadım

- - - Eklendi - - -

yanı ıos gamplay dekı grafıklerle fark vardı bıraz

THR

Üye
    Konu Sahibi

Parlama efekti varmıydı hatırlamıyorum ama oyunda fazla bir kasılma hissetmedim.
Her açılışta lisans kontol istemesinden dolayı oyunu sadece WiFi ile bağlı olduğunda oynabildim. Bu nedenle pek deneme imkanım olduğu söylenemez ve sürekli wifi istemesi siniz bozucu olduğundan geri sildim.

aynen peki hic 1 saat kadar falan oynadınmı telefon ısındıktan sonra zaten kasılma oluyor bıraz

THR

Üye
    Konu Sahibi
aynen peki hic 1 saat kadar falan oynadınmı telefon ısındıktan sonra zaten kasılma oluyor bıraz

Çalıştığım için oyunu sadece evde wifi açıkken oynayabiliyordum ancak o kadar uzun denemedim. Bu nedenle bilemiyorum.

sek00

Üye
Arkadaşlar. Bu oyunu mu nfs oyunları mı daha iyi sizce? 1den fazla yarış oyunu yüklemek istemiyorum. hafıza sıkıntım var.

THR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar. Bu oyunu mu nfs oyunları mı daha iyi sizce? 1den fazla yarış oyunu yüklemek istemiyorum. hafıza sıkıntım var.

Bu oyun aslında birçok yönden iyi ancak şuanki sürümde sorun var onun için Google Play'de yayınlanmasını bekle.
NFS Most Wanted ekim'in sonlarına doğru çıkacak o nedenle bunu yüklemek daha mantıklı NFSMW çıktığında da beğenirsen bunu siler onu kurarsın.

Tepkiler: sek00

sek00

Üye

değilmi? rockstar dan sonra gloft ta gozumden düştü
aynen valla insallah cıkacak olan most wanted oyunundada boyle grafık sacmalıkları gormeyız ama asphalt 7 ile most wanted aynı zmnda cıkar gıbıme gelıyor asphalt bya bekletecek bızı

PriZm

Üye
Most Wanted Asphalt serisinden çok daha iyi olacak.inanın bana.

ya zaten bence hot purcuit asphalt 6 dan iyiydi most wanted da asphalt 7 den daha iyi olur

bencede daha ıyı olacak ama most wanted gelene kadar asphalt 7 ile zmn gecırırdık en azından offical surum cıksa bı

eXTreMe_

Üye
emegeine sağlık ama bu aspalth serisi hiçbir işe yaramayan oyun millet nasıl bekliyo bunu hepsi aynı ) dandik araba vermiş RANGE lerle yarışıyon yeni fak atıyon tur bindiriyon ) zaman kaybı 5 para etmez