THR
Üye
-
Konu Sahibi
-
markette asphalt 7 yok indirmeyin
ben hangısını yukleyeyım bielemıyorum cozunurlugum 720 x 1280Kaç gündür oyunu bekliyordum heycanıma ver
Açıkcası oyunun dökümanlarını yabancı sitelerden topladığım için elimde yeterli bilgi bulunmuyor diğer yönden asphalt serisini anlatmaya gerek varmıdır bilmiyorum
Oyunda bir sıkıntı olduğu doğru ancak bu apk dosyasından kaynaklı değil çünkü bazı kişiler oyunun çok iyiy çalıştığını söylüyor. Ancak bahsettiğiniz gibi diyenlerde yok değil ve bunlardan biride benimOyunu yükledim WiFi ile dosyayı indirdim açtığımda ise acayip bir yavaşlık, grafiklerde eksiklik ve düşük kalite ile karşılaştım.
Uygulamanın indirdiği sd dosyasını silerek WVGA dosyasını denemeyi düşünüyorum.
bu bedava işte ve garip bir dilde yazılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen bende satın almayı dusunuyorum ama satın aldıktan sonra da aynı seıklde grafikler kotu olursa hayal kırıklıgınba ugrarımSahte olacağını pek sanmıyorum çünkü yüklediğimde menüler,arabalar vs, herşey resmi videodakiler gibiydi. Ama dosyalar uyumsuz olduğundan geri sildim.
Aslında oyun Google Play'e IOS'taki gibi indirimli düşerse satın almayı düşünüyorum. Düşününce günde 0,99 Dolar (sen de 1,800 TL) neye vermiyoruz o nedenle GooglePlay'i bekliyorum.
Tüm ekranlar olanı bir deneyin isterseniz. Çünkü 720 x 1280 bu ekran çözünürlüğüne uygun sd verilmemiş WiFi ile indirmeniz lazım gibi.ben hangısını yukleyeyım bielemıyorum cozunurlugum 720 x 1280sinir oldum
o oyun degıl dostum uygulama gıbı bırsey
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDesire 20HDi&device=HTCi&product=1305&version=1.0
ben xperia s e wifi ile ındrdm sd dosyasını ancak oyunun cozunurlugu dusuk gıbı geldı bana 1280x720 sd dosyan varmı ?
o oyun degıl dostum uygulama gıbı bırsey
sd data yokmu indirmeye çalışırken hata veriyor tel ideos x5
pardon oncekı mesajını okumamısımmarkette oyun yok işte
telefon mu kaldırmıyor anlamadım vallahı hıc tadı cıkmıyor boyle
aynen asphalt 6 nın grafikleri çok daha iyiydi.bu oyunda biraz sorun var.
banada oyle gelıyor ama oyun daha tam olarak optımıze edılememıs gıbı duruyor androide grafıkler falan icler acısıbence kesin bir hacker gameloft un bi yerlerini hacklemiş apk ve sd yi çalmış bizlere sunmuş
birisi galaxy note de sorunsuz oynuyormuş bende ideos x5 te deniyecem sd iniyor bakalım sorun felan varmıbanada oyle gelıyor ama oyun daha tam olarak optımıze edılememıs gıbı duruyor androide grafıkler falan icler acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?