Asphalt 6 yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Asphalt 6 yüklenmiyor
Arkadaşlar Asphalt 6 indirme başlıyor ama sürekli hata veriyor .. Baştan başlattıgımda kaldıgı yerden devam ediyor . Sürekli yeniden başlatmak zorunda mıyım indirmenin bitmesi için yoksa başka bir yolu var mı ? 8GB hafıza kartım var. Yani oyun için yeterli belleğim var .

Asphalt 6 yı zar zor indirdim şimdi de oyundan atıyor daha oyuna girmeden . İntro videosu bitiyor sonra da oyundan atıyor aynı şunun gibi:

bende yüklemeye çalıştım internet hatası verince racing thunder 2 yi yükledim

Konu Sahibi
Value pack nasıl bişe memnunmusun kendi sisteminden farkları ne artıları eksileri telefonumuz aynı da beni bilgilendirimisin

Value pack nasıl bişe memnunmusun kendi sisteminden farkları ne artıları eksileri telefonumuz aynı da beni bilgilendirimisin
gereksiz sadece yüz tanıma ve video çekerken fotoğraf çekme özelliği var ayrıca yüz tanıma sahte gibi bişey boşluğa gösterincede açılıyor kilit

advancel

Üye
kardeş ben sana sd dosyasını uploadlıyım istersen bende mali-400ün var

Konu Sahibi
Ya sonunda indirdi ama şimdi oyunu açıyorum intro videosuunu gösteriyor sonrada oyundan atıyor Ne sorunlu bir oyun bu ya

- - - Eklendi - - -

Tamam arkadaşlar buldum galaxy w için doğru apk işte burda. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra burdan bunu yükleyin. evet yine bir kere hata veriyor. sonra devam edin indirmeye indiriyor kuruyor . Bende sorunsuz çalışıyor oyundan da atmıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...