asphalt 6 oyundan atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 oyundan atıyor
arkadaşlar öncelıkle konuyu yanls yere actysam özr d. Şimdi c601 imde asphalt 6 online oynarken oyundan atıyor ama single oynarken sorun olmuyor ramblow uda kullanamadm cannot terminate diyo nası kulanmayı bilmyom sanırm oyundan atma sorunumu nası haledrm yardm son bişey daha teldn griom dosyaları rar yapmasanz sevirm. :S

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeş asphaltta buna karşı çözüm yok oyunu sen kendin kur öyle oyna bu şekilde çok konu açıldı çunkü. Bide forumda winrar diye arat rar dosyalarıyle sorunun kalmaz.

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
up up up! Mutlaka çözümü vardır yav. Winrarı bende biliyomda telin program çöplüğü olmasını istemiyorum ondan yani

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
up up up! Mutlaka çözümü vardır yav. Winrarı bende biliyomda telin program çöplüğü olmasını istemiyorum ondan yani

boşluk olmaz yaw zaten ufacık uygulama :) ama bunun hakkında çok Konu açıldı bilmiyorum belli vardır bi çözümü ama yok Işte ben hiç görmedim bu sorunun çözüldüğünü:)

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
Gören biri vardr çözümünü forum burası yapma öle kardş :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Gören biri vardr çözümünü forum burası yapma öle kardş :D

dostum walla gören varsa bize de söylesin:) bizde oynayalım. Hem sen oyunu kendin kur belle en fazla 5 dakkaya adam gelir oraya öyle oyna oyundan atmaz:)

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
uygulamada bi hata var o zaman sen de de aynı şey olduğuna göre... Bide bisey sorcm senin oyudaki username ve tel modeli ne?

- - - Eklendi - - -

ve bisey daha sorun hal olana kadar mesaj şu: up up up! :D :P

genciletisimci

genciletisimci

Üye
6 Bende de oyundan atıyor. C6-01 belle :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
6 Bende de oyundan atıyor. C6-01 belle :(

oyundan atmadıgı telefon yok zaten kardes. oyunu kendin kur bırak i phıneciler androidciler senin oyununa girsin onlarda atmıyor oyunu sen kurunca da atmıyor.

- - - Eklendi - - -

uygulamada bi hata var o zaman sen de de aynı şey olduğuna göre... Bide bisey sorcm senin oyudaki username ve tel modeli ne?

- - - Eklendi - - -

ve bisey daha sorun hal olana kadar mesaj şu: up up up! :D :P

username: crazyoruc model 603

escape72

escape72

Üye
kardeş bendede oluyor oyundan attığında yeni bir araba al ve onunla oyna bakalım bende öyle yaptım olmuyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeş bendede oluyor oyundan attığında yeni bir araba al ve onunla oyna bakalım bende öyle yaptım olmuyor.

arkadaşlarım bu soruna henüz çözüm bulunamamış. Oyunu siz kurun öyle oynayın bırakın androidciler iOscular sizin oyununuza girsin:) onlarda oynarken atmıyor sizde de oyunu kurarken atmıyor yani sorun bi nevi çözülmüş oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...