Asphalt 5 Bol alternatif

Sponsorlu Bağlantılar

yadolu

yadolu

Üye
N97 i-phone den iyi dediler gittik aldık ama ne zaman böyle bi oyun yükleyeceğiz, yoksa boşuna hayal kurmayalımmı :)

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
tessekurler emegine saglik

PME 4L

PME 4L

Üye
nokia 3600 slide için var mı ?

sondefa0671

Üye
O Açılmassa Bu Linkdende İndirebiliriz
BUYRUN=http://www.4shared.com/get/171242434/562446b8/Asphalt_5_3D_Nitro_Rush_Mode.html;jsessionid=6A753887FCC719D19B4AD15D27AB02E3.dc158

--------------- Ekleme ---------------

N70e uyumludur umarım
Manyak tabiki de

cherdo

Üye
beyler bn yeni telefon aldm samsung s8003 jet onda çalışırmı (iphone a benziyo) çalışmassa boşa indirmiim kota yhok cvp acil pls

beyler bn yeni telefon aldm samsung s8003 jet onda çalışırmı (iphone a benziyo) çalışmassa boşa indirmiim kota yhok cvp acil pls (.sis uzantılı dosyaları açmıyor)

kiyeşov

Üye
hadi sende kazık yemişin be kardeş

rapman

rapman

Üye
oyunun resimlerini gördüm en üst kısımda.kalp krizi geçiriyordum ne süper grafikler pc oyunu gibi diye.sora bi baktım iphone için :ağlarım::kop:N95 için zannetmiştim en başta ama iphone içinmiş.yıkıldım o anda..sanki N95'e yapamıyorlar böyle oyunlar.yapsalar telekaldırır afon ma hep iphone'a iyi oyun yapıyorlar N95 vs telefonlara hep dandik dundik oyunlar yapıyorlar ama arada bi iyi oyun yapıyorlar genede haklarını yemiyelim :)

bu arada arkadaşın verdiği ''yok bu oyun ericcson 688'de çalışıyor'' cevabını görünce gülmekten kırıldım :D

cherdo

Üye
samsung s8003 jet te çalışmaz mı yani ille bi çakma i phone aldırcanız haa

sirdas_28

Üye
n79
da çalışıyormu bu oyun

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
insana zorla iphone aldıracaklar yahu eline sağlık

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
güzel paylaşım free oynamak berbat

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
Arkadaşlar bu ıpod clasic e de olurmu .olursa nasıl yüklenir ???

uuuggguuurrr

Üye
iphone almanıza gerek yokki 480 tl ye 8 gb ipod touch alın hepsi yükleniyo oyunların :oke:

qazxswedcvbnm

Üye
5800 çalıştırır mı?

emesut

emesut

Üye
yok kardes bu ericsson 688 icin
:aha:Hadi ya 688 de çalışıyormu bende hiç oyun yok diyodum bu telefona..:islik
Paylaşım için teşekkürler ama ben N96 uyumlusunu bekliyorum şuan..
Ama bu arada arkadaşımın iphoneye de yükletmeye çalışıyom kabul ettirebilirsem ne ala..

ekremts54

Üye
5800 olurmu

nokia58005800

Üye
bunu telafona kurmuyo bile

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
ya S.E 688 çalıştırıyosa bendede 5110 var ona yukliim bari

fatih_yurt

Üye
n79 uyumlumu

kadir__beniz

Üye
bende var en son surumu 6630 a indirdim 10 numara pc de oyun oynuyo gibi adresinden bna mesaj atın bnde size oyunu vereyim oyunun fiyatı 115 tl dir emege saygı lutfen ipa dan sis e çevirdim

Üst Alt