Asphalt 3 Street Rules.ngage TRIAL version Telefonunu hack yapan yada yapamayan herkes oynayabilir !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 3 Street Rules.ngage TRIAL version Telefonunu hack yapan yada yapamayan herkes oynayabilir !
Evet arkadaşlar.bu maxicepte açtığım ilk konu.öncelikle şunu söyleyeyim.Asphalt 3 street rules.ngage TRIAL versionunu buraya koymamın sebebi,telefonunu hackleyemeyipte ngage oyunlarını oynayamayan ve merak eden arkadaşlarımın bu trial versionla meraklarını biraz olsun gidermesi içindir.oyun TRIAL olduğu için yarışın sonunda satın alın yazısı çıkacaktır.

oyunu oynamak için telefon hafızanızdaki yada hafıza kartınızdaki N-gage klasörünü bulup onun içine atın.sonrada ngage programını açın.preparing installation yazacak,yani kurulum otomatik başlayacaktır.sonra install game yapın.oyun kurulduktan sonra installition complete start game yazısı çıkacaktır orda.start game yapın.ondan sonra try game'e tıklayıp merak ettiğiniz ngage oyunlarının grafikleri nasıl,oynanışı nasıl hakkında bilgi sahibi olun.N95'te denenmiştir.kendi uploadımdır.telefonunu hack yapan yada yapmayan herkes oynayabilir.teşekkürler... (h)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ASK23, Maxis_, fatih793 ve 11 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Uplaod biraz zor oldu ama bitti toplamda 2 part 2sinide indirin ve açın?

'Davut

'Davut

Üye
sağolasın güzel paylaşım...Birde caps koysaydın...

oyunzone

oyunzone

Üye
teşekkürler

merty24

merty24

Üye
saol

-*JeopArdy

-*JeopArdy

Üye
güzel paylaşım saol :)

habbuj

habbuj

Üye
benim telefon 5700 ama ben n gage oynayamıyorum bir türlü bu sorunu çözemedim yardımcı olabilirsen sevinirim

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
ngage in programı var.mesela en son sürüm v1.40.onu kur.kurduktan sonra kurduğun yerde(tlf hafıza yada hafıza kartı) N-gage diye bir klasör oluşacak.dosya yöneticisinden o klasörün içine bu oyunu atacaksın. sonra kapat dosya yöneticisini.ngage programını aç mavi logolu.kurulum otomatik başlayacaktır.biraz daha detaylı bilgi istersen http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/butun-n-gage-2-0-oyunlari--141057.html

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

oyunzone

oyunzone

Üye
en son sürün 1.40 değil bi kez yanlış bilgi paylaşımı yapmayın

forumda en son sürümü mevcuttur oyunlar bölümünde sabit konu olarak ordan indirebilirsin

bulentba

bulentba

Üye
tşkler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş :oke:

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
süper saol

OğuzcanAbi

Üye
güzel paylaşım saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt