jöly
Üye
Aslında sana teşekkür etmeliyim diyebilmelisin..
Taylan ASLANBOĞA
Aslında sana teşekkür etmeliyim diyebilmelisin..
İnsanın hayatında hep bi ulaşılmazı olmalı derim heryerde.. Çıtan yüksek oldukça yaşamdan aldığın şeyler de o kadar büyük olur..
Belki sen ulaşılmazsın aslında.. ama bu değil olay işte.. önemli olan yaşamak hiç birşeye takılmaDan.. kimseyi dinlemeden
ve gerekirse kazanacakken kaybedeceğini bile bile kendi kalene gol atmak güzel olan..ve büyüten insanı...
Sessizce bildiklerini saklamak içinde, kendini dev aynasında değilde yerde kırılmış bir cam parçasında görmek önemli olan
ve o kırık cam parçasında kimsenin bilmediği güzellikleri yakalayabilmek ve bunun sayesinde.. yanında kokain esrar v.b. şeyler içilirken onları izlemek
ne gereği var ki diyerekten..
ne gereği var ki diyerekten..Belkide 1 günde sigarayı bırakmak..Belkide en büyük acıDan bir an gibi kısa bi sürede kendini soyutlamak..
İşte karşılıksız bencilce yapılan ve belkide hayatına milyonlarca eksi katan şeylerin aslında madalyonun diğer yüzünde sana kimsenin bilmediği artıları vermesi gibi.. tabii ki kendini kandırmaDan..
Son nefesinde 'ben çok güzel bir hayat yaşadım' demek.. ya da en güzel sevgiyi yaşadığını düşünüp en güzel arkadaşlıkları yaşadığını düşünüp.. aslında yüzünde bir maskeyle bunları yaşadığını bilip kendini kandırıp, son nefesinde herşey bütün çıplaklığıyla gözünün önüne geldiğinde gözyaşları içinde vermek son nefesini..
Bu dünyanın doğruları belki bu dünyada ayakta kalmak için gereken doğrular olabilir.. ama kendi doğrunu yaşamak ( tabii gerektiği yerde doğru hamlelerle şeytanı tavırlara bürünerek :P ) en güzeli aslında..
Çünkü senin doğrun, senin uğruna yaşadığın doğrun.. insanlar sadece bu dünyanın kurallarını yerine getirmek uğruna ömürlerini çürütüyor.. boşa geçen o kadar çok ömür varki.. o kadar çok alınan nefes varki..
diyorum ya her mailimde aşağıda yazan bir avuç kelimeyi..işte bu benim doğrum ? ya sizin doğrunuz ? tembelleşip başkalarının sözlerine 'işte bu doğru' demekmi her seferinde ?? ve her seferinde ? başkasının bi doğrusunun sizi geçiçi bir tutsaklığa sürüklemesimi ? ve her seferinde kaybettikleriniz.. Ve kaybolan yıllarla birlikte..hesap soramadığınız kaybolan yıllar..her geçen gün ki pişmanlığınızın sizde bıraktığı izin sadece anlamsız baş ağrıtan bir yığın düşünce olmasımı ?
Yoksa cesurca ortaya atamadığınız doğrularınızmı ??? yine söylüyorum..ve hep söyleyeceğim.....
Hayat aldığınız nefeslerin toplamı değil, nefesinizi alan anların toplamıdır..
Taylan ASLANBOĞA