Aslan, Yeni Golcüsünü Buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Aslan, Yeni Golcüsünü Buldu




Galatasaray günlerdir sürdürdüğü forvet arayışında mutlu sona ulaştı ve Everton'da forma giyen Brezilyalı yıldız Jo'yla kesin olarak anlaşmaya vardı.

Uzun süredir İngiltere'de bulunan Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, hem genç forvet Jo'yu hem de kulübünü ikna etmeyi başardığı, hatta bonservis opsiyonu Galatasaray'da olmak üzere kiralık olarak sözleşme yapıldığı ve Brezilyalı futbolcunun bu hafta sonu İstanbul'a getirileceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takımın kiralık olarak anlaşmaya vardığı Jo'nun dışında İngiltere Premier Lig'de forma giyen bir başka golcü futbolcuyla daha ilgilendiği ve bu futbolcuyla anlaşmaya varıldığı takdirde Nonda ile de yolların ayrılacağı öğrenildi.

Bu arada geçen sezonun ortalarında Manchester City'den Everton'a kiralık olarak giden 22 yaşındaki golcü futbolcu izinsiz olarak ülkesine gittiği için Everton kulübü tarafından 1 Ocak 2010'da kadrodışı bırakılmıştı.

2008 yılında CSKA Moskova'dan Manchester City'e transfer olan Jo için İngiliz kulübü 24 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Sakatlığı nedeniyle 12 Aralık'tan beri forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu Everton'da oynadığı 26 maçta 5 gol kaydetti.

Brezilya Milli Takımı'nda da görev alan Jo, sezon başında Manchester City'e dönmüş ancak Tevez, Adebayor ve Santa Cruz gibi önemli futbolcuların transfer edilmesi üzerine oynama şansı azaldığı için yeniden Everton'a kiralanmıştı.


SİZCE JO G.SARAY'A FAYDALI OLABİLİR Mİ ?


Kaynak: Mynet Spor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt