Aslan, Timsah'a kurban oldu .. : )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Aslan, Timsah'a kurban oldu .. : )

Turkcell Süper Lig'de haftanın açılış maçı Bursaspor ile Galatasaray arasındaydı. Geçen hafta Manisa'ya 2 puan bırakan Galatasaray, zirveden kopmak istemeyen Bursaspor karşısında da çok kötü oyununu sürdürünce yeşil beyazlılar, rakibini 1-0 yenerek 2. sıraya yükseldi.

Rijkaard'ın eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine dönmesiyle Bursa karşısına takımın başında çıkan Neeskens, zorlu maça hücumda Arda-Kewell-Keita üçlüsüyle başlayarak Nonda'yı yedek bıraktı. Maça iyi başlayamadan sarı kırmızılılar, ilk yarı boyunca üzerindeki ölü toprağını atamayınca çok kötü bir devre yaşadı. Kontrataklarla rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yakalayan yeşil beyazlılar, 12. dakikada Ergic ve 39. dakikada Turgay ile dirğe geçemezken, Turgay, 14. dakikada Leo Franco'yla karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi. Özellikle sağ kanatta Sabri'nin yerini sürekli kaybetmesi nedeniyle pozisyonlar veren Galatasaay savunması, Sercan ve Turgay'ın aldıkları her topta pozisyon bulmasını engelleyemedi.
Hucumda ise ceza sahası girmekte zorlanan Galatasaray'ın tek pozisyonu ilk yarının son anlarında Arda'nın ters topunda Sabri'nin attığı şuttu. O da dışarı gidince takımlar devre arasına 0-0 beraberlikle girdi.
İkinci devre de oyunda çok önemli bir değişiklik olmadı. 57. dakikada son haftaların en silik ismi olan Hakan Balta'nın kanadından gelen Bursaspor, genç oyuncusu Volkan Şen'in golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, bu gole karşılık vermek için Nonda ve Elano'yu sahaya sürse de beklenen fırsatları yakalayamadı ve sahadan Bursaspor 1-0 galip ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta liderlik için Manisaspor karşısına çıkan Galatasaray, bu kayıpla haftayı 4. sırada tamamlama tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, Bursaspor maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.
BURSASPOR-GALATASARAY
STAT: Atatürk
YAYIN: Lig TV

BURSASPOR: Ivankov, Tuna, Ömer, Zapotocny, Mustafa Keçeli, Ozan İpek, İvan Ergiç, Zapo, Volkan Şen (Dk. 71 Veli), Sercan (Dk. 79 Battalla), Turgay (Dk. 90 Hüseyin)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Mehmet Topal (Dk. 82 Aydın), Mustafa Sarp, Barış (Dk. 70 Elano), Kewell, Keita (Dk. 65 Nonda), Arda
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOL: Dk. 57 Volkan
SARI KARTLAR: Kewell, Elano; Mustafa Keçeli, Arda, Sabri
KIRMIZI KART: Ozan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bursayı tebrik ediyorum..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Maçın başından sonuna dek Bursaspor iyi oynadı .. Galibiyeti fazlasıyla hak etti .
Galatasarayda ki feci kötü oyun ve düşüş devam ediyor..
Geçmiş olsun...
( Fenerbahçeye çalışmaya devam.Teşekkürler ) :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Anadolu ' dan Bursa ' ya Tebrikler ..

zibidi39

zibidi39

Üye
helala bursa kocum benım texasa selamlar

lovestar

lovestar

Üye
haktır cimboma arkadaş.çok dev aynasında görüyorlardı kendilerini...yok 3 ten aşağı gol atmıyorlardı,herkes 3g yi görüyordu onların macından sonra.bütün kupalara ambargo koyacaklardı...gene herkes beşiktaş şampiyon olsun diye uğraşıyor sanki...teşekkürler bursa...

arslansem

arslansem

Üye
Hollanda'da Lig Tv var mıdır acaba?Rijkaard karısıyla evinde maçı izlemiş midir?
Umrunda mıdır Galatasaray sezonun en zor deplasmanına çıkacak diye?Bu saçma sapan 11'i o mu kurmuştur acaba?
Haftalardır İDARE EDEN futbolumuz meyvesini verdi!Sezon başında yakaladığımız olağanüstü performans yerini aynı derecede olağanüstü düşüşe bıraktı..3 golden aşağı atmayan takım kaleye şut dahi çekemez oldu..Noldu bu takıma ne değişti anlamak mümkün değil!
Son haftaların kötü oyununa sürpriz 11 eklendi.Forvetsiz ve 6 orta sahalı Galatasaray çıktı sahaya!
Arda forvet gibi gözüktü sanki bana!Hangi mantığa uyar bu yahu?Kirita ve Ömer gibi iki uzun boylu stoper arasında kayboldu gitti adam!
Barış,Mehmet Topal,Mustafa Sarp aynı 11 de..Ayhan kenarda..Nonda nerede!Niye kenarda?Oynanan oyun şablonunu çıksın bana biri anlatsın anlayamıyorum ben!
Orta saha kalabalık tutulacak Bursa sağdan soldan vurulacaktı belki!Ama ben defanstan ileriye şişirilen toplardan başka bi organizasyon göremedim!
Sabri şişir kaleciye,Hakan şişir kaleciye,Gökhan Servet şişir kaleciye!Armut gibi topladı Ivankov..
Madem bu oyun taktiğini seçtin..Barış a falan ne gerek vardı..Kewell,Keita,Nonda ileride 3 lü forvet olarak kalsaydı şişir Allah şişir belki karambol gol olur!:off::off::off:
Bi takımın böyle kötü oynamaya hakkı yok!Rezil bi futbol oynamaya hiç hakkı yok!Disiplin sıfır..Önüne gelen sarı kart görüyor!Arda kaptan ya başı çekiyor!:off:
Yazılacak çok şey var bayram gibi gün ağzımı bozmak istemiyorum :off:
Tebrikler Bursaya..Eğer korkmasalardı ve şansları olsaydı rahat kazanırlardı..

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
bende normal aslan sandım yaw

Consul9

Consul9

Üye
aslında bu bir süpriz olmadı bnm için bursa ligin en formda takımlarından biri ve devreyi lider bile kapatabilirler ya bnm anlamadığım bir nokta gsli olmayan arkadaşların bu konuya gslilerden çok msj yazması:@ ya bırakın gidin kendi bölümlerinize tmm forum hepimizin her yerini kullanacağız ama bizden çok eleştri yapıyosunuz ve ortamı gerdirecek mesajlar atıyorsunuz we sonra biri birşey yazsa şaaak admine ltfen daha sakin :oke:

'Davut

'Davut

Üye
İyi olan kazandı....
Bursaspor'a karşı sempatim var..... böyle olunca dahada bir sempatimi kazanıyorlar

Mert

Mert

Üye
takımda yolunda gitmeyen ne acaba??:hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Disiplin yok

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İyi oldu hiç üzülmedim.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt