Aslan Sinan Erdem'i susturdu!!! Fenerbahçe Ülker 71 - Galatasaray Cafe Crown 72

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Aslan Sinan Erdem'i susturdu!!! Fenerbahçe Ülker 71 - Galatasaray Cafe Crown 72
Fenerbahçe Ülker 71 - Galatasaray Cafe Crown 72

Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi playoff final serisi beşinci maçında Fenerbahçe Ülker ile karşılaştı. Takımımız, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadeleden Josh Shipp'in son sanyedeki iki sayılık basketiyle 72-71 kazanmayı başardı.

Serideki ikinci galibiyetini alan Galatasaray Cafe Crown, durumu 3-2'ye getirdi. Serinin altıncı maçı, 17 Haziran Cuma akşamı, saat 20.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Tebrikler Galatasaray Cafe Crown!

Fenerbahçe Ülker v Galatasaray Cafe Crown

71-72

----------Eklendi @ 22:07:50 ---------- Yazıldı @ 22:07:25 ----------

Shipppppppppppppppppppppp :aha:

Atakan

Atakan

Üye
Gelin gibi de süslemişler salonu :ehe Neyse şaka bir yana; Taraftarları şampiyonluk kutlamaya gelmiş. Anonsçu dışında takımlarını oyunu sokacak şeyleri kimse yapmadı. Atmosferin nasıl yaratıldığını görmek isterlerse Abdi İpekçi'ye bekleriz. Bu işin bu kadar kolay olmayacağını bilmeleri lazımdı zaten. Asıl siz bizi seneye görün (h) Melih Gümüşbıçak'ta gitsin bir duş alsın .. (Bunu yazmadan geçemeyeceğim :ehe) Unutmadan; Ermal Koqo ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sizin atmosfer de kazanmak daha güzeldi ama Atakan ... Onun tadı başkaydı . :)
Fenerbahçe şampiyon olacaktır . Bunun dışında bir sonuç çıkması mümkün değildir , göreceksiniz ... :) ( Bunun hayalini dahi kurmayınız . )

Bu maç çok büyük süpriz oldu . Bana göre müthiş şanslı bir galibiyet ... O da son saniye basketi ) ( 4 maçın 2 sini 20 şer - birini de 10 ar farkla yendik . :) ) Bunu da belirteyim ...!

Sadece biraz eğlence olsun istiyoruz o kadar . Her maç 20 sayı fark artık sıkmıştı . :)

Tekrar belirtiyorum ; Fenerbahçe , Galatasaray dan çok çok daha kaliteli ve iyi bir takımdır ve şampiyon olacaktır .
Tarih : 15-06 - 2011 bunu burdan tekrar belirtiyorum ...

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
Atakan

Atakan

Üye
:ehe

OğuzcanAbi

Üye
Her maç 20 sayı fark artık sıkmıştı :d::d:

greenmile

greenmile

Üye
ali bunlar atmosferi insanların kafasına çakmak, bozuk para atmakla sağlıyorlar işte:) Rahat olsunlar abdi ipekçi de yeneriz kupa görürler en azından :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Harbiden bizim maçta tek birşey atmadılar gerçekten ... Medeniyet farkıyla adlandırabiliriz bunu . :)

Ben serinin 3-3 e gelmesini istiyorum ... Son maçta Sinan Erdem de , gerçek oyunumuzu ortaya koyarak eze eze Galatasaray ı yenmek güzel olacaktır . :)

Fenerbahçe nin kendi evinde Galatasaray a yenilmesinin sebebi , Galatasaray ı çok küçümsemesiydi ...
Ciddiye aldıkların da , neler yaptıklarını herkes gördü zaten . :)

greenmile

greenmile

Üye
seri 3-3 olursa son maçta kalite ortaya çıkar galatasaray bizi hiç bir maçta eze eze yenemedi zaten bakma son maçta balına bir top işte:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
:kop: :kop: :kop:

greenmile

greenmile

Üye
şampiyon olduğumuzda göreceğiz bakalım yine böyle gülebilecek misiniz?:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Yine böyle yorumlar görürsem gülerim şahsen :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şampiyon olursak ; diyeceğim söz belli ...

Galatasaraylılar ; bildiğiniz başka bir oyun var mı ? :D:D:D

greenmile

greenmile

Üye
galatasaray için final oynamak bir başarıdır basketbolda kamuoyu zaten galatasaray kazansın diye neredeyse dua edecek :) öyle yada böyle alacağız şampiyonluğu

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Spor bölümündeki bu gereksiz çekişmeler çok sıkıcı olmaya başladı. Özellikle bir Cemal Nalga muhabbetidir dönüyor hiç alâkasız mesajlar içerisinde..

İyi forumlar arkadaşlar.

Üst Alt