Aslan Semih'e erken terfi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Aslan Semih'e erken terfi!


Galatasaray Yönetimi, Semih Kaya’nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatıyor. Sarı-kırmızılılar, 20 yaşındaki genç stoperin 300 bin TL olan yıllık garanti ücretine de ciddi bir zam yapmayı planlıyor..
Galatasaray, Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında gösterdiği başarılı performansla yıldızlaşan 20 yaşındaki stoper Semih Kaya’nın sözleşmesini uzatmak için devre arasında harekete geçiyor.


Kiralık gönderildiği Gaziantepspor ve Kartalspor meceralarının ardından Fatih Terim’in takımın başına geçmesiyle Florya’ya dönen ve Haziran ayında biten sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan genç futbolcuyla devre arasında yeni bir protokol yapılacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, 31 Mayıs 2012’de serbest kalabilen Semih’e uzun vadeli bir sözleşme imzalatarak, 300 bin liralık yıllık garanti ücretine de ciddi bir zam yapacakları kaydedildi. Semih Kaya’nın stoperde Ujfalusi ile gösterdiği uyuma hayran kalan sarı-kırmızılı futbol komitesinin, genç oyuncuya uzun yıllar Galatasaray forması giydirmek istedikleri vurgulandı.


Gökhan Zan’ın sakatlığında Servet’i kulübede tuturak Semih’e şans veren Fatih Terim’in, oyuncusunun performansından çok memnun kaldığı bildirildi. Ümit Milli Takım kampına katılan Semih’e bazı uyarılarda da bulanan Terim’in, milli maçların ardından İnönü’de yapılacak Beşiktaş derbisinde de tercihini Semih’ten yana kullanmayı düşündüğü ifade edildi.


Bu arada Semih’in yükselen grafiğinde Ujfalusi’nin de büyük payı bulunuyor. Terim’in uyarısı sonrası Çek yıldızın, antrenmanlarda genç futbolcuyla pozisyon alma ve topu oyuna sokma gibi bazı temel konularda dersler verdiği vurgulandı.


52 kez milli
Galatasaray’a 2006 yılında henüz 15 yaşındayken amatör lisansla Altay’dan transfer olan Semih Kaya geride kalan 5 senede 52 kez milli formayı giydi. Sarı-kırmızılı futbolcu, U-21’de 4, U-19’da 5, U-18’de 7, U-17’de 25, U-16’da 9 ve U-15’te 2 kez görev yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt