Aslan pusuya yattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aslan pusuya yattı


[h=2]Manchester United maçının son hazırlıklarını dün akşam saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı Old Trafford Stadı'nda yapan Galatasaray, otelde kampa girerek mücadele saatini beklemeye koyuldu.[/h]
Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Tomas Ujfalusi dışında zorunlu eksik bulunmuyor. Teknik direktör Fatih Terim, ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşen son antrenmanın geri kalanında maçın taktik provasını yaptırdı. Deneyimli hocanın özellikle kanat organizasyonları ve duran toplar için çalışmalar yaptırdığı öğrenildi. Antrenman sonrasında öğrencileriyle bir toplantı yapan Terim’in motive edici bir konuşma gerçekleştirdiği de gelen haberler arasında.

4 isim kesik yedi

Sakatlığı bulunan Sabri takıma dahil edilirken, Milan Baros, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım İngiltere’ye götürülmedi. İkinci Başkan Ali Dürüst ile yönetici Abdurrahim Albayrak ise kafileye eşlik etti. Türkiye’ye puanlarla döneceklerini iddia eden Albayrak, “Rakibimizle defalarca karşılaştık. Bize karşı hiçbir zaman çok büyük bir üstünlük sağlayamamışlar” açıklamasını yaptı.

14 oyuncu tecrübeli
UEFA’ya bildirilen listedeki 14 futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Cris 60 (Lyon, Leverkusen), Eboue 54 (Arsenal), Hamit 27 (Schalke, B.Münih, R.Madrid), Sabri 24, Melo 14 (Fiorentina, Juventus), Burak 14, (Beşiktaş, F.Bahçe, Trabzon), Riera 13 (Liverpool), Elmander 8 (Brondby, Toulouse), Sercan 6 (Bursa), Gökhan 4 (Beşiktaş), Amrabat 3 (PSV), Aydın ve Hakan Balta 2 kez forma giydi.

2 bin 112 gün sonra

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Grupları’nda en son 5 Aralık 2006’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Liverpool ile oynamış ve sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmıştı. Cim Bom, 2 bin 112 gün sonra tekrar Devler Ligi’nde sahneye çıkıyor. Gruplarda 72 maça çıkan Sarı-Kırmızılılar, 18 galibiyet, 19 beraberlik alırken, 35 kez sahadan puansız ayrıldı. Rakip ağlara 70 gol bırakan Galatasaray, toplam 110 gol yedi.

En fazla 10 puan


Lucescu ile 2000-2001 sezonunda ilk kez gruplardan çıkma başarısını gösteren Galatasaray, ikinci grup maçlarını da 10 puanla tamamlamış ve çeyrek finale yükselmişti. Real Madrid ile eşleşen Sarı-Kırmızılılar, ilk maçı 3-2 kazanmasına rağmen, deplasmanda 3-0 yenilerek Devler Ligi’ne veda etmişti. Rumen hocayla bir sonraki sezonda da ilk grupları geçen Galatasaray, bu kez ikinci grup maçlarında elenmişti.

Kulaklar Portekiz’de

Manchester ile Galatasaray Old Trafford’da kapışırken, aynı saatlerde gruptaki diğer rakiplerimiz Braga ve Cluj karşı karşıya gelecek. Portekiz’deki karşılaşmada temsilcimiz için en avantajlı skor beraberlik olarak görünüyor. Zira Cim Bom İngiltere deplasmanını atlattıktan sonra, Braga ve Cluj’ü üst üste TT Arena’da konuk edecek ve ardından Romanya’ya gidecek. Bu 3 maçta 9 puan, üst turu garantileyebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt