Aslan Marquez!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aslan Marquez!!!
Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği, Barcelona’da fazla şans bulamayan Meksikalı savunma oyuncusu, eski hocası Frank Rijkaard’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu belirterek, transfer için sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yaktı.

Galatasaray’da kalması kesinleşen Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın gelecek sezonun kadrosunda görmek istediği Rafael Marquez, sarı-kırmızılılara sıcak mesajlar gönderdi.

Barcelona’da bu sezon fazla şans bulamayan 31 yaşındaki ünlü savunma oyuncusu, Galatasaray’a transferinin gündeme gelmesi üzerine Meksika’nın TNT televizyonuna yaptığı açıklamada, Katalan ekibinden ayrılabileceğini söyledi. Marquez, ilk olarak Milliyet’te yer alan Rijkaard’ın kendisini istediği yönündeki haberlerle ilgili soruya, “Barcelona’da fazla oynayamadığım için üzgünüm. Geleceğimle ilgili kararımı önümüzdeki günlerde vereceğim. Kulübümle yakın zamanda masaya oturacağım” dedi.

Milliyet'in haberine göre, Barcelona’da 5 yıl birlikte çalıştığı eski hocası Rijkaard’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu kaydeden Meksikalı futbolcu, bu konuyla ilgili daha fazla konuşmanın doğru olmayacağını ifade etti.
Bu arada İspanyol Sport gazetesi, Rafael Marquez’in gelecek sezon Galatasaray forması giyebileceğini yazdı. Haberde, Katalan ekibinde eski günlerini arayan başarılı futbolcunun, Rijkaard’la yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyacağı vurgulandı.

Rijkaard’ın, Marquez ile ilgilenmesi Meksika medyasında da büyük yankı buldu.Meksikadaki televizyon kanalları ve gazeteler, Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcunun, Rijkaard’ın teklifini kabul ederek Giovani gibi Türkiye’nin yolunu tutabileceğine dikkat çektiler.

Heyecan yarattı

Galatasaray’ın, Rafael Marquez’le ilgilenmesi, İspanyol ve Meksika basınında geniş yankı buldu. Sportforma altında devam edebileceğinin altını çizdi. Meksika gazeteleri de, Rijkaard’ın eski öğrencisi Marquez’den vazgeçemediğini vurguladı.

 
  • Beğen
Tepkiler: meboli


meboli

meboli

Üye
İnşallah Gelir...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Üfürük haber diye düşünüyorum ...
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Pes'deki barça kadromun değişmez ismi gelirse süper olur....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
373
DiaBLoS
India
Cevap
1
Görüntüleme
367
DiaBLoS
India
Cevap
4
Görüntüleme
359
SHS


Üst Alt