Aslan lider tanımaz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Aslan lider tanımaz!
ASLAN LİDER TANIMAZ!
Lig lideri Trabzonspor'u ağırlıyoruz. Tek hedef 3 puan

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasının kapanış maçında Galatasarayımız Ali Sami Yen Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlıyor. Bu müthiş derbiyi Bünyamin Gezer yönetecek. Maç öncesi Trabzonspor namağlup ünvanı ile 16 puanda bulunuyor ve Galatasarayımızı yenerek, liderliğini sürdürmek istiyor. Lige sürpriz puan kayıplarıyla başlayan takımımız ise Trabzonspor'u yenerek aradaki puan farkını ikiye indirmek istiyor.

HASAN ŞAŞ SAKATLANDI
Hasan Şaş’ın son antrenmanda sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakması moralleri bozdu. Taktik ağırlıklı yapılan çift kale maçta ise Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln yedek takımda yer aldı. Skibbe’nin, güçlü forvete sahip Bordo-Mavili ekip karşısında orta sahanın ortasını Ayhan Akman-Arda Turan ikilisinden oluşturacak. Sakatlıkları süren Linderoth, Emre Güngör, Uğur Uçar, Barış Özbek, Serkan Çalık ve Mehmet Topal antrenmana katılmadı. Bu arada, teknik direktör Skibbe, antrenman öncesi milli futbolcu Servet Çetin ile bir süre saha kenarında özel görüşme yaptı.
ERSUN YANAL TAKIMINA GÜVENİYOR
Trabzonspor'un her maça galibiyet için çıktığını kaydeden Ersun Yanal Galatasaray maçıyla ilgili olarak, ''Takım olarak şu ana kadar aldığımız sonuçlar bizim için en önemli moral ve referans kaynağı. Galatasaray maçının öncelikle zevkli ve keyifli bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Futbol her 3 sonuca da açık bir oyun. Ligde oynayacağımız çok karşılaşma var. Ama bizim hedeflerimiz ve beklentilerimiz belli. Bunları gerçekleştirme adına oyuncularıma ve takımıma fazlasıyla güveniyorum.'' ifadelerini kullandı.
GALATASARAY
De Sanctis
Sabri
Servet
Meira
Volkan
Kewell
Arda
Ayhan
Hakan Balta
Nonda
Baros
TRABZONSPOR
Tolga
Serkan
Song
Egemen
Cale
Isaac
Hüseyin
Colman
Selçuk
Umut
Gökhan
SAAT: 19.00
STAT: ALİ SAMİ YEN
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: LİG TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi
103. RANDEVU
G.Saray ile Trabzonspor, bugün yapacakları lig maçıyla birlikte tarihte 103. kez karşı karşıya gelecek.
İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 102 karşılaşmanın 46'sını Galatasaray, 33'ünü Trabzonspor kazanırken, 23 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere yapılan toplam 102 maçta, Galatasaray 129, Trabzonspor ise 110 kez gol sevinci yaşadı.
LİGDE DE GALATASARAYIMIZ ÖNDE
Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde Trabzonspor'un 9 farkla önünde bulunuyor. Ligde yapılan 68 karşılaşmanın 30'unu ''Cim Bom'' kazanırken, 21 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu. 17 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray toplam 84, Trabzonspor ise 74 gol attı. İki takım arasında ligde geçen sezon yapılan maçları Galatasaray, Trabzon ve İstanbul'da 1-0'lık skorlarla kazandı.
İSTANBUL'DAKİ LİG MAÇLARI
İki ekip arasında İstanbul'da yapılan lig karşılaşmalarında Galatasaray, galibiyet sayısında rakibine büyük üstünlük kurdu. Trabzonspor, İstanbul'daki 34 maçta Galatasaray'ı yalnızca 7 kez yenerken, ''Cim Bom'' ise bordo-mavilileri 18 kez mağlup etmeyi başardı. İstanbul'daki 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın İstanbul'daki 44 golüne karşılık, Trabzonspor 34 gol kaydetti.
 

KarakayA67

:)bu mac bizim haydı cimbom
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt