Aslan kalecisini buldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Aslan kalecisini buldu!
Aslan kalecisini buldu!
Galatasaray, yabancı kaleci transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, Sevilla'nın İtalyan file bekçisi De Sanctis'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
31.7.2008



Yabancı transferinde Kewell ve Fernando Meira'yı kadrosuna katan Galatasaray, Sevilla'da oynayan İtalyan kaleci Morgan De Sanctis ile de anlaştı. Sarı-kırmızılıların İtalyan kaleciyi 1 yıllığına kiraladığı öğrenildi.

Sevilla kulübünden yapılan resmi açıklamada, De Sanctis’in 30 Haziran 2009 tarihine kadar Galatasaray’a kiralandığı, İtalyan kalecinin satılma olasılığı olmadığı duyuruldu. Sevilla basınında alınan bilgilerde, Galatasaray’ın Sevilla kulübüne 1 yıllık kiralama ücreti olarak 500 bin Avro ödeyeceği İtalya kalecinin ise 1 milyon Avro alacağı öğrenildi.
Bugün Moskova’ya giden Sevilla kadrosuna alınmayan De Sanctis’in Galatasaray’a transferinde İspanyol kulübünü ikna etmekte kilit rol oynadığı söyleniyor. Geçen sezon sadece 8 lig, 4 Kral Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi maçında oynama şansı bulan ve as kaleci Andres Palop’un gölgesinde kaldığı belirtilen İtalyan kalecinin, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile oynama şansı bulacak olmasından bu kulübe gitmeyi tercih ettiği bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt