Aslan Başakşehir de darmadağın..! Başaksehir 4 - Galatasaray 0

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Aslan Başakşehir de darmadağın..! Başaksehir 4 - Galatasaray 0
Galatasaray, Başakşehir deplasmanında çok ağır bir yenilgi aldı. Sarı kırmızılılar, hiçbir varlık gösteremediği maçta sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.

İstanbul Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, kadroda mecburi iki değişikliğe gitti. Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Almanya'dan Borussia Dortmund ile oynadığı müsabakada sakatlanan iki savunma oyuncusu Aurelien Chedjou ile Semih Kaya, bu karşılaşmaya yetiştirilemedi. Prandelli, tedavileri devam eden Chedjou ve Semih'in yerine , Hakan Balta ile Koray Günter'e ilk 11'de yer verirken, ligde son oynanan Fenerbahçe karşılaşmasının 11'inde başka değişikliğe gitmedi.

İstanbul Başakşehir takımının Galatasaray karşısına çıktığı ilk 18'de, sarı-kırmızılı ekipte forma giymiş 6 oyuncunun bulunması dikkati çekti. Daha önce Galatasaray forması giyen Yalçın Ayhan, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Ufuk Ceylan, Mehmet Batdal ve Alparslan Erdem, eski takımlarına karşı ilk 18'de yer aldı. İstanbul Başakşehir'de sakatlıkları devam eden Mahmut Tekdemir ve Alexandru Epureanu ise Galatasaray karşısında takımdaki yerlerini alamadı.

Yoğun yağmur altında başlayan maçta sarı kırmızılıların savunma problemleri hemen baş gösterdi. Henüz 4. dakikada Visca ile net bir fırsattan yararlanamayan Başakşehir, 16. dakikada golü buldu. Uğur Uçar'ın derinleme pasıyla sağdan ilerleyen Visca'nın ortasında, penaltı noktası gerisinde topla buluşan Mossoro, gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 20. dakikada İstanbul Başakşehir farkı 2'ye çıkardı. Uğur Uçar ile verkaç yaparak ceza sahasına giren Doka'nın kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta top kaleci Muslera'dan dönerken, Semih Şentürk altıpasta önünde bulduğu topa sadece dokundu; 2-0...

İlk devrede hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray, 2. yarıda da yağmurun zemini ağırlaştırması sonucunda rakip kalece pozisyon dahi bulamadı. 69. dakikada Semih'in sol kanattan içeri çevirdiği topa yine Galatasaray defansından kimse müdahale etmedi, Mossoro da kendisinin 2. takımının 3. golünü atarken zorlanmadı.

Tamamen dağılan Galatasaray'a bir darbe de Doka vurdu. 75. dakikada defansın arkasına atılan topta başarılı futbolcu, farkı 4'e çıkaran isim oldu.
Kalan bölümde başka gol olmadı ve karşılaşma 4-0 Başakşehir'in üstünlüğüyle sona erdi. Böylece ligdeki 2. mağlubiyetini aldı ve 13 puanda kaldı.


BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY

STAT:
Başakşehir Stadı

HAKEM: Tolga Özkalfa

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Gençer Cansev, Ferhat Öztorun, Rotman, Sedat Ağçay, Visca, Mossoro (Dk. 83 Alparslan Erdem), Doka (Dk. 80 Enver Cenk Şahin), Semih Şentürk (Dk. 88 Mehmet Batdal)

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

GALATASARAY: Muslera, Veysel Sarı (Dk. 51 Umut Bulut), Koray Günter, Hakan Balta, Tarık Çamdal, Melo (Dk. 31 Bruma), Selçuk İnan, Dzemaili, Olcan Adın, Sneijder, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli

Goller: Dk. 16 ve 69 Mossoro, Dk. 20 Semih Şentürk, Dk. 76 Doka (İstanbul Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 56 Koray Günter, Dk. 64 Dzemaili (Galatasaray), Dk. 59 Sedat Ağçay (İstanbul Başakşehir)
 


SHS

SHS

Üye
Yabancı hoca olunca hep aynı şeyi yapıyo Türk oyuncular, yatıyorlar böyle, yeter artık ya
 
@Safak

@Safak

Üye
Sonunda bi yonetici futbol bolumunun var oldugunu gordu.. :)
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
455
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
470
jojo_va
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
435
jojo_va
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
474
Scourge
ismail
Cevap
6
Görüntüleme
435
KayraBey


Üst Alt