Aslan, Almanya'da 2. oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
Aslan, Almanya'da 2. oldu!
Almanya'nın Bremen kentinde düzenlenen ''Basketball Euro Days'' dörtlü turnuvasına katılan Galatasaray Cafe Crown basketbol takımı, son maçında Frankfurt Deutschebank Skyliners'a 82-76 yenilerek turnuvanın ikincisi oldu.

3 gün süren dörtlü turnuvada 3 maçını da galibiyetle sonuçlandıran Murat Didin yönetimindeki Frankfurt Deutschebank Skyliners birinci olurken, Galatasaray Cafe Crown'un ardından ev sahibi Bremen Roosters üçüncü, İspanya'nın Mallorca-Basquet takımı da sonuncu oldu.

Turnuva sonunda açıklamalarda bulunan Galatasaray Cafe Crown takımının baş antrenörü Murat Özyer, sporcuları hakkında bir değerlendirme yapmak için henüz çok erken olduğunu belirterek, ''Yeni oluşturduğumuz takımla yaptığımız 10 günlük çalışmalarımızın ardından, güzel bir ortamda iyi maçlar oynadık. Bizleri buraya davet eden Bremen Roosters'e çok teşekkür ediyorum. Bizim için faydalı bir turnuva oldu. Oyuncular hem maç ritmi kazanıyor, hem de kondisyonlarını artırıyorlar. Bu anlamda önemli 3 gün yaşadık'' dedi.

Bremen'in çok güzel bir kent olduğunu da kaydeden Özyer, ''Umarız 'Basketball Euro Days' adlı bu turnuva geleneksel hale getirilir'' diye konuştu.
 

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
355
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
393
Kingmortall
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
378
s.aydogdu
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
340
cehili
RedColt
Cevap
2
Görüntüleme
421
RedColt


Üst Alt