Asla Çıkamayacağınız 7 Kadın !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Asla Çıkamayacağınız 7 Kadın !
Çıkmamanız gereken kadınlar vardır, işte o tarz kadınlar kimler?



Bazı hanımefendilere ne kadar seksi olsalar dahi dokunmamak gerekir.
Cazibeye kapılmaktansa, kendinizi arzudan uzaklaştırın.
Bir kursa gidin, çocuklara yardım edin veya basketbol oyununa katılın
fakat ne yaparsanız yapın asla çıkamayacağınız bu kadınlardan uzak durun.

Genel olarak, bu hanımefendilerden kaçınmanın sebebi kadınların kendileri değildir,
fakat hayatınızdaki yeri ile ilgilidir.

Asla çıkamayacağınız 7 kadın listesini okuyun ve
şanınızı, banka hesabınızı, işinizi ve arkadaşlıklarınızı koruyun.





En yakın arkadaşınızın kız kardeşi
Size en çekici gelen en iyi tanıdığınız kadın olacaktır. Fakat eğer en yakın arkadaşınızın kız kardeşi ise, şanslıysanız iki ay eğlenceden sonra şehrin başka bir yerine tanışmanız gerekir. "Alsa çıkamayacağınız 7 kadın" listesine girmesinin sebebi, kız kardeş sevgili olur olmaz dostunuza son derece dikkatli davranmanız gerektiğindendir. Arkadaşınıza çıkar çatışması yüzünden iyi vakitlerin mahvolduğu için sevgilinizin sorun çıkarmasından dert yandığınız günler geçmişte kalır. İşleri ilk berbat ettiğiniz zaman ise sizi muhtemelen dövmek isteyecektir.







Sekreteriniz
Uzak durmanızı gerektiren birçok sebep vardır. Başınıza çok çeşitli dertler açabilir yasal ve aksi. Ama herşey yolunda gitse bile, sorunlar yaşarsınız. İleride işten yanınıza kar kalanın sınırlarını zorlamak için baştan çıkarsınız, belki kapıcı odasında. Ofiste aşk, özellikle ondan sorumluysanız, sizi işten inanılmaz derecede soğutan birşeydir. Diğerleri her zaman ne yaptığınızı izlerler. En kötüsü de, ilişki biter bitmez, size baskı kurmak hoşuna gidecek ve bunu adı geçen yerde neler olduğu hakkında dedikodu yaparak kullanacaktır.





Eski sevgiliniz
Eski sevgililer, asla çıkamayacağınız 7 kadından biridir. Yine de, yalnızlık çöktükçe eski sevgili artarak baştan
çıkarıcı bir hal alır. Hazırlamayı bildiğiniz üç adet yemeği yedikten birkaç yıl sonra, bir gece tavuk parmesan diğer gece tavuk marsala ile çıka geldiğinde kolayca ona kapılabilirsiniz. Birgün siz keyfinize bakarken evinizi temizleyebilir ve onu sürekli orada isteyebilirsiniz. Yalnızlığınız, ilk etapta ayrılma nedeninizi unutmanızı sağlayacaktır fakat tekrar ilişkiye başladığınızda, bu sebepler hemencecik su yüzüne çıkacaktır.





Seksi Hayat Kadını
Eğer altın kalpli bir hayat kadınına tutulmuşsanız bu size bir örnek olsun. Senaryo şöyledir: göğüsleri denizdeki iki fok balığı gibi üzerinize yapışan genç bir kadın ile bir barda eğleniyorsunuz ve sonra kafanız karışıyor. Bir gecelik ilişki hoşunuza gider.






Arkadaşınızın eski sevgilisi
Dostunuz ve sevgilisinin ayrılışına tanıklık ettiğinizde, aklınız devamlı olarak dokunulmamış yerlerde dolaşacaktır. Onun etrafında çok fazla vakit geçirdiğiniz için, her ne kadar seks içermese de zaten gelişmiş bir ilişkiniz olmuş olacak. Hala dostunuzla çıkarken sizinle birlikte olsa nasıl olurdu diye düşünmüş olabilirsiniz ve yeni özgürlüğü bu ilginizi kışkırtabilir, fakat önceden ikaz edin: O asla çıkamayacağınız 7 kadından biridir. Eğer dostluğunuza değer veriyorsanız, onu her halükarda görmezden gelin. Erkeklerin unuttukları şey, bir arkadaşın eski sevgilisi ile takılmanın kötü sonuçlarıdır. Nasıl bir arkadaş olduğunuzla ilgili sözler etrafınızdaki herkese yayılacak ve kendi saygınlığınızı öldürmüş olacaksınız. Ne kadar önce ayrılmış olduklarının önemi yoktur, şuanda arkadaş olup olmadıklarının da. Eğer dostunuz onun yerine yeni bir kızla çıkmaya başlamışsa, cevap her zaman hayırdır. Tabii ki, dayak yemekten hoşlanmadığınız sürece.





Aşırı bakımlı piranha
Eğer paranıza ve erkekliğinize önem veriyorsanız, aşırı bakımlı hatunlar da asla çıkamayacağınız 7 kadından biridir. Önce sizi yüksek geliriniz için sevecek fakat sonra sizin yakınlık konusunda beceriksiz, ruhsuz bir işkolik olduğunuz sonucuna varacaktır. Bir birikim oluşturduğunuzda, boşanmış arkadaşları bu birikimi bir yılan gibi çırpıda nasıl bitireceği konusunda onu yönlendirmeye başlayacaktır. Size hayatınızın seksini yaşatabilir ancak sizin aradığınız gibi olanı değil.





Striptizci
Asla çıkamayacağınız 7 kadından bir diğeri olan striptizci, hayat kadınından da kötüdür. Hayır, okul parasını çıkarmak için striptiz yapmıyordu. Evet, o bir şanssızlık durumu olabilir fakat eninde sonunda bir koruma gibi davranmaya, kaba bekarlık partilerinde onurunu koruyabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Eğer bunun altında kıskançlığın olduğunu düşünürseniz, bir Osman'ın mutlu son için ilave 100 dolar vereceği özel bir dansı izleyene kadar bekleyin.





Kötü haber bebekleri
Ne kadar uzun yalnız kalırsanız, yasak kadınlarla çıkmaya o kadar meyilli olursunuz. Ama asla çıkamayacağınız 7 kadını açıkça belirledik. Unutmayın: İçgüdülerinizi takip etmeyin ve sakın arı kovanının içine direkt dalmayın. Arzularınıza şu ikisinden biri ile sahip çıkın: manüel rahatlamayla veya size evcilleşmiş bir avcı elini hatırlatan eski bir atışa tekrar dönerek.






,
 


Berlin Boleyn

:coold: paylaşım için teşekkürler bide bunun asla çıkılmaması gereken 7 erkek versiyonunu söylesen tam süper olucak muhtemelen buna yakın bişeydir..
 
recaizade

recaizade

Üye
erkeğin 7 versiyonu yoktur bence :)
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler güzel olmuş
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel bir konu...
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.
 
Aziz™

Aziz™

Üye
güzel konu mustafa
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
guzel paylasim teskler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
707
Cevap
5
Görüntüleme
985
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
547


Üst Alt