aşkın kuralları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
aşkın kuralları...
Sevgilisi olanlara;
Aşkın amacı,birileri için "mükemmel insan" olmak değidir... Seni mükemmelliğe en çok yaklaştıracak insanı bulmaktır...
Çapkın olanlara;
Sevmediğini birine asla "seni seviyorum" deme..İçinde olmayan duygulardan varmış gibi söz etme.. Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme.. Çünkü birine verebileceğin en büyük acı,aşık olmadığın birini kendine aşık etmektir..
Evli olanlara;
Seven insan "Senin hatan" demek yerine "özür dilerim" diyendir.. "Neredesin" yerine ben buradayım diyendir.. "Bunu nasıl yaparsın? diyen yerine "Niye yaptığını anlıyorum" diyebilendir..
Ve aşık, "keşke" yerine,daima "iyi ki.." diyendir.
Evlenmek için gün sayanlara;
Bir kadın ve bir erkeğin birbirleri için ne kadar uygun olduğu birlikte geçirdikleri zamanın değil,birbirlerine duydukları aşkın ne kadar sürdüğüyle anlaşılır..
Kalbi kırık olanlara;
Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer.. Ve ilacı bu acıya alışmak değil,ondan ders çıkarabilmektir.
Aşık olmaktan korkanlara;
Aşka düş,ama tökezleme.. Anla ama bekleme.. Paylaş ama isteme.. Yaralan ama asla acıyı içinde büyütme..
Sevdiğini fazla sahiplenenlere;
Sevdiğinin bir başkasıyla mutulu olduğunu görmekten daha acı bir şey varsa,o da sevdiğinin seninle mutsuz olduğunu görmektir..
Aşkını itiraf etmekten çekinenlere;
Sevdiğinden ayrılınca aşk acı verir.. Sevgilin seni terk edince daha da çok acı verir.. Ama en acısı onun ne kadar sevdiğini bilmesine hiç fırsat vermemektir..
Ve ..Bir daha geri dönmeyecek birini hala bekleyenlere; Yaşamın en hüzünlü anı,deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır.. Ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır.. Senin aşkını bugün hak etmeyen bil ki 10 yıl sonra yine hak etmeyecektir.. Bırak gitsin..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çok güzel, teşekkürler.

POWER

POWER

Üye
"Evlenmek için gün sayanlara;
Bir kadın ve bir erkeğin birbirleri için ne kadar uygun olduğu birlikte geçirdikleri zamanın değil,birbirlerine duydukları aşkın ne kadar sürdüğüyle anlaşılır.. " :)

İnşallah yakında...

manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
inşallah inşallah...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aşkın kuralları yoktur çünkü ortada aşk diye bir şey yoktur.

Tüm inancımı kaybettim. 7 aylık kız arkadaşımla dün gece herşeyi bitirince kankasına ayrıldık bitti diye mesaj attıktan sonra 1 günlük normal konuşmayla sen çok iyi bir insansın senin gibi bir sevgilim olmasını isterdim diye kur yaptıktan sonra.

Kızların hiçbir şeye değmez yaratıklar olduğunu anladım. Kankasıyla napıcam tabiki çıkıcam ama kısa bir süre sadece. Mükemmel beni herkes öğrensin diye.

Nedense herkes bana mükemmel bir insansın, sevgilisin diyor ama değerimi bilemeyip kaybediyorlar bıktım yoruldum artık. :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
ναη_нσιנ∂σηк;479778' Alıntı:

Tüm inancımı kaybettim. 7 aylık kız arkadaşımla dün gece herşeyi bitirince kankasına ayrıldık bitti diye mesaj attıktan sonra 1 günlük normal konuşmayla sen çok iyi bir insansın senin gibi bir sevgilim olmasını isterdim diye kur yaptıktan sonra.

Kızların hiçbir şeye değmez yaratıklar olduğunu anladım. Kankasıyla napıcam tabiki çıkıcam ama kısa bir süre sadece. Mükemmel beni herkes öğrensin diye.

Nedense herkes bana mükemmel bir insansın, sevgilisin diyor ama değerimi bilemeyip kaybediyorlar bıktım yoruldum artık. :oke:

Eski sevgilinin yakın arkadaşıyla çıkarsan eğer, senin veya seni tanıyanların tabiriyle "mükemmel bir insan" olduğunu değil, basit bir insan olduğunu gösterirsin. Eğer gerçekten mükemmel bir insan isen bunu yapmayı bırak aklına bile getirmemen gerek. ;)

Sana bir dost tavsiyesi Ahmet, hiçbir zaman hiç bir yerde nasıl biri olduğunu söyleme. İnsanın diğer adı "sarraf"tır. Dolayısıyla da kimin ne olduğunu gayet iyi bilir. Kendini anlatmana gerek yok. Bu davranışlar senden çok şey götürür.

ouSahin

ouSahin

Üye
Sevgilisi olanlara;
Aşkın amacı,birileri için "mükemmel insan" olmak değidir... Seni mükemmelliğe en çok yaklaştıracak insanı bulmaktır...

:)

Master_Evil

Master_Evil

Üye
Aşkını itiraf etmekten çekinenlere;
Sevdiğinden ayrılınca aşk acı verir.. Sevgilin seni terk edince daha da çok acı verir.. Ama en acısı onun ne kadar sevdiğini bilmesine hiç fırsat vermemektir..
hımm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
"Evlenmek için gün sayanlara;
Bir kadın ve bir erkeğin birbirleri için ne kadar uygun olduğu birlikte geçirdikleri zamanın değil,birbirlerine duydukları aşkın ne kadar sürdüğüyle anlaşılır.. " :)

İnşallah yakında...

Hadi bakalım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Halay başı benim. :)

omayra

Üye
güzel yazı.. teşekkürler manyak :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eski sevgilinin yakın arkadaşıyla çıkarsan eğer, senin veya seni tanıyanların tabiriyle "mükemmel bir insan" olduğunu değil, basit bir insan olduğunu gösterirsin. Eğer gerçekten mükemmel bir insan isen bunu yapmayı bırak aklına bile getirmemen gerek. ;)

Sana bir dost tavsiyesi Ahmet, hiçbir zaman hiç bir yerde nasıl biri olduğunu söyleme. İnsanın diğer adı "sarraf"tır. Dolayısıyla da kimin ne olduğunu gayet iyi bilir. Kendini anlatmana gerek yok. Bu davranışlar senden çok şey götürür.

Ben zaten nasıl biri olduğumdan bahsetmiyorum. Normal şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum ama yardım ettiğimiz için iyi olduğumuzdan millet bize bağlanıyor bir süre sonrada hoşlanıyor derken bi bakmışsın senin gibi sevgilim olmasını isterdim diye mesaj gelmiş.

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye

bu sözün üzerine söze gerek yok :oke:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Evli olanlara;
Seven insan "Senin hatan" demek yerine "özür dilerim" diyendir.. "Neredesin" yerine ben buradayım diyendir.. "Bunu nasıl yaparsın? diyen yerine "Niye yaptığını anlıyorum" diyebilendir..
Ve aşık, "keşke" yerine,daima "iyi ki.." diyendir.

. :)

manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;479778' Alıntı:

ahmet biraz fazla ağır konuştun bence BİZ YARATIK DEĞİLİZ.:nono:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ahmet biraz fazla ağır konuştun bence BİZ YARATIK DEĞİLİZ.:nono:

Fatmanur yaratık olmayan kısım maalesef benim gördüğüm (evli olanlar hariç tabiki) %1'i zor geçer. Acı ama gerçek. :(

omayra

Üye
Kötü insanlara denk gelmek, tüm insanların kötü olduğunu düşünmeyi gerektirmez ;)

manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle ve kızlara yaratık denmesi hiiç hoş bişe diil ahmet 'e hiç yakıştıramadım bayanlara büyük hakaret !ne yani evli değilsek yaratıkmıyız! %1 ihtimal !çok komik!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sadece benim görüşüm olsa neyse diyecem ama etrafta birçok kişi kızlara güvenilmez diyor. Neden güvenilmez? Herkesin bir acısı var çünkü.

Hoş aynı durumun tam tersi de geçerli orası ayrı konu.

Fatmanur sen kendini öyle görmüyorsan neden dert ediyorsun veya yaratık diye tabir edilebilen kısmı korumaya çalışıyorsun. :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
bende katılmıyorum ahmet sözüne kızlar yaratık degildir Şeytandır:D:D

şaka makada ahmet yaratık dedigin insana aşık olabiliosun:)

senin tek hatan dogru insanı bulamamak:)

manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
ahmet ben hiçbir kızı öyle görmüyorum ha öyleleri yokmu var tabiki ama onları bu hale getirenlerde maalesef erkekler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt