Aşkın gerçekle hayali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Aşkın gerçekle hayali

Aşkın gerçekle hayali

selamlar tabiiki sevgiler, yerinden......ne yazacağını bilmeden yazmak benimki......
yazdıklarım kendini biliyor Allahtan..... yaşıtlarım bilirler , çoğunuzda bilirsiniz,bir çizgi film vardı..
adı heidi,haydi yani..hani alp dağlarında dedesiyle yaşıyordu...gülerken ağzı benim gibi yana kayıyordu..
hatırladınızmı..?...orada pelerinli çocuk benim ilk aşkımdı.........sokak köpeği gibi gezer,dizi saati evde
olurdum.......sonra gerçekten birine aşık oldum..demirciydi..ve evimize çok yakındı çalıştığı yer,bitişiğide
kahvehaneydi...e gidiyordum gayri ihtiyari...bir bakıyordum ordayım...bakışıyoruz....yan taraftaki kahvenin
televizyonunda da heidi,oynuyor.....ve pelerinlimin rüzgarda saçları dağılıyor....öbür taraftaki de demirleri
kesiyor bana bakarak......ben demirciyle pelerinli gözümün önünde,bir ona bakıyorum bir diğerine biri gerçek
biri hayal..demirci ustası bizim bakıştığımızı,işlerin yavaşladığını farkedince,çıkıp beni kovuyor,gidemiyorum,,
çünkü yanı başında tv de pelerinlim var...yanıma kadar geliyor bulunduğum yerden baktığım yere bakıyor ki
tv de çizgi film izliyorum,,içeri gidip çırağı,yani benimkini azarlıyordu...oda başını işine eğip, mahcubiyetinden
bakamıyordu bana.......ara sıra firar ediyordu bakışları,sıcak bir merakla kalkan yüzü,küskün bir ifadeyle
eğiliyordu demirlere.......ben heidi bitince gidiyordum...çünkü usta da merak ediyordu heidi nin bitip bitmediğini...
haberleri de izlediğime ikna olmuyordu çünkü.....
ne çocukmuşum dicem zaten ilkokulun yaz tatilindeydim,,,sonra demirci taşındı ordan,,,pelerinlim ise hala duruyor,
hemde hiç değişmeden....................
hayat hızlı bir yol,deli akan su.....gibi.....yıllar çok çabuk geçti...çok şey değişti..fakat hala o çizgi filmdeki gibi aşık
oluyorum...onunla tanışmamıştık hiç...belki ondan hiç acı vermedi bana..gözümü de gönlümü de açıyordu..açıyordu
ateş düşmüştü gönlüme ama yakmıyordu.....ya da hissetmiyordum....ateş te türlü türlü.......aşk, nefret, öfke,
şiddet,özlem, intikam,kin,sevda ateşi, vs,vs,...hepsinin yanışı,yakışı başka başka......hepsinin yaşattığı hal farklı farklı..
nefret, öfke,şiddet, intikam,kin ateşleri,bunları taşıyanı da yakan,yok eden ateşlerdir...söndürülmelidir......
aşk, özlem, sevda ateşleri ise mutluluktur,huzurdur.yıkıcı değil yapıcıdır.......çoğaltılmalıdır.....yayılmalıdır....
aşk ateşi hiç bir ateşe benzemez...,,,bütün ateşleri kül eder...........................
kendimle konuşmalarımın, yazabildiklerimi okuyorsunuz...mutluyum,mutlusun ,mutlular. olunsun ne olur yani.,.,
nokta lazım..virgül de.soru işareti ve ünlemsiz olmaz..parantez gereklidir...önsöz ile sonsöz ikizdir,,fakat aynı değildir..
her kitap okunmaya değmez...her insan sevilmeye layıktır....
güneş her gün ona söylendiği saatte doğup,karanlıkları aydınlatıyor...içimizdeki karanlıklarıda aydınlat Yarabbi,,,
kendi boşluğuma düştüm....anadolu yakası istanbulun bostancısı...hava güneşli...kazaksız ,ceketsiz çıkılmaz..
güneş bize görünüp kendisini ısıtıyor..ya eskimolar ne yapsın,,?...ellerinden geleni yapıyorlar vallahi,,,,,,,,,...
ne güzel bir iklimde yaşıyoruz.........ne şanslıyız.....ne kadar az şükür ediyoruz..ne kadar kıymet bilmeyi
biliyoruz??...............ne çok konuştum demi.............
güzel yarınlarda sonsuz güzelliklerde
hoşçakalın....selamlar
not;;benim pelerinlim,şeker kız candy[kendi) de ki yakışıklı da olabilir

y-ı-l-d-ı-z-------------t-i-l-b-e................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...