aşkı tanımayan yanım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manyak!

manyak!

Üye
    Konu Sahibi
aşkı tanımayan yanım...
Gelmeyecekti belki de mevsimsizliğimin sonu. Ben beklerken güzün geçmesini sen kırdığın kalbin farkında olmadan hayatına devam edeceksin belki de. şimdiye kadar hep böyle değimliydi.. Hep yalnızlığımla baş başa değilmiydim. Şimdi neden değişsin bu. Sen değişmediğin sürece değişmez hayatımın beklemeye kurulan yanı. Artık biliyorum kabullendim. Hayatım hep kabullenmelerle geçti. Şimdi de değişmesin varsın. Odamda hayaletinin son yapacağı ne olacak diye düşünüyorum. Bu defa ne yapacaksın mevsimsiz yüreğime. Başka gözleri görmeyen gözlerime; inadına başka gözleri gören gözlerinle mi bakacaksın. Uykuyu unutan bana uyu diye ısrar mı edeceksin. Bu defa ne yapacaksın. Aslında susmalarımın zamanı şimdi. Sensizliği ve sessizliği kabullenip susmanın zamanı. Ama yapamıyorum işte. Geveze kalemim ha bire yazıp duruyor seni. Senle başlayan cümlelerim ne kadar da çok. Farkında değilsin. Belki de hiç olmamalısın. Şimdi seni ********* diye avazım çıktığı kadar bağırdığım vakitlerde değilim. Kendimi tesellisiz sevmelere alıştırıyorum. Artık yanıtsız kalışlarına daha az aldırıyorum. Bir hayaldi diyorum. Bir hayaldi; yaşandı, yaşattı ve çekip gitti. Hayaletinin bende bıraktığı kocaman bir boşluk ve kocaman bir aşk oldu.

Aşkı tanımayan yanım, tanıyan yanımı omuzlarına aldı ve teselli etti. Olsun varsın acısı aşk işte yaşadın dedi. Geç kalmışlığına rağmen yaşadın aşkı. Şimdi dilediğin kadar ağla. Aşk birisine ağlayabilmektir. Aşkı tanımayan yanımı dinledim ağladım. İlk sana ağladım. Son sana. Hiç teselli anlamayan ruhum ağladı bende ki haline. Kim ne derse desin aşk var ve her eylül bir veda akşamının anılarında boğuyor yüreğimi. Aşkı tanımayan yanımı aldım odamdayım sensizliğe yazılar yazıyorum. Kaç zaman geçti diye sormadan aldırmadan

Hasret; eylül geldi yine…

dreamgirls

dreamgirls

Üye
"Kim ne derse desin aşk var" burası çok güzel işte... demek ki aşkı tanıyan yanın hala canlı ve senin onuda yanına almanı bekliyor... hiç bir zaman umudunu yitirme. umut etmekten korkma....;) saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt