Pelda-_-
Üye
-
Konu Sahibi
-
sabrediyoruz inş. bizde muradımıza ereriz ... Aynen yapacak birşey yok ...anladım ne diyeyim allah kolaylık versin sende sabredeceksin mecbur
yapacak birşey yok zamanı gelen gidiyor
Üzülmemek elde değil... İnş.üzülmekle falan olmaz bu iş merak etme daha yeni gitmiş o da bi iyice yerleşsin sana zaten ulaşacaktır sen gönlünü ferah tut kardeşim
AminHayırlısı ile dönsün kardeşim
millet telefon falan götürüyormuş nası oluyo iş
Ortama girdikten sonra yapmak daha mantikli once takima uy sonra ipuclarini halledersin
İnce iş o ...
Çaktırmadan yapacaksın o işi . Yakalarlar ise, yandın .
inşallah...inşallah tez gidip tez gelir.. Uğurlamak son defa konuşmak nasip olmasa bile inşallah kazasız belasız gidip gelir..
ßen ßile gitmeden 1 gün önce duydumHata yapti aslinda erken haber edecekti bize bizde ona gore biseyler yapicaktik. Senin facede askerlik paylasimlarini gormesem bilmezdim gittigini en azindan gelip ugurlardik 2.5 saatlik yol yani cok mu dert olucakti sanki bize...
Çaktırmadan olması için ortama adepte olması gerekiyor ve arkadaşlarını iyi tanıması ...
İnce iş o ...
Çaktırmadan yapacaksın o işi . Yakalarlar ise, yandın .
inşallah...
- - - Eklendi - - -
ßen ßile gitmeden 1 gün önce duydumSize haber edemedn gitti zatn
- - - Eklendi - - -
Çaktırmadan olması için ortama adepte olması gerekiyor ve arkadaşlarını iyi tanıması ...
Allah razı olsunşimdiden hayırlı uğurlu teskereler kardeşim
Allah razı olsunhayrlı teskereler
Arkadaşlarıyla alakasi yok .
Hiç bir yerde çıkarmayacak öyle . Çok dikkatli olacak .
hafta sonu acemi birliklerinde çarşı yok diyen arkadaş : abim çanakkalede acemilik yaptı ; cmt. pazar sabah 10-11 akşam 5 çarşıda takılıyordu iki gün hemde her hafta böyle oldu
hayır tören öncesi de çarşısı oldu hemde salı günü gitti cumartesi çarşı oldu törenine de gittim törenden sonra akşam 5 e kadar yine takıldık sonra alaya teslim ettik
Acemi birlifinde su sekilde 1ay carsi yok yemim töreni olana kadar carsi olmaz sonra eger 1 aylik acemi dönemin varsa zaten dagitim olursun evine gelirsin sonra usta birligine gidersin.ama 70 gunluk acemi dönemin olacaksa uemin töreninden sonra carsi iznine cikabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?