Pelda-_-
Üye
-
Konu Sahibi
-
İlk önce şimdiden hayırlı teskereler...ikinci soruna cevap verebilirim ama diğer ikisini bilmiyorum bende şubatta gidiyorum askere
acemi birliğinde hafta sonu izini yoktur sadece usta birliğinde var izin
Arayacağını biliyorum ama daynamıyorum tam 6 gündür sesini bile duyamıyorumİbo numarani verirse seni kisa zamanda arar ancak once bir oraya alismasi lazim. Hicbisey kolay degil, ne beklemek ne de cabalamak. Biraz sabret Baris arar muhakkak.
Allah razı olsun sağolun .Allah tez günde kavuştursun
inş. :SBende şubatta gidiyorum hayırlısıyla, evet acemi birliğinde hafta sonu izni yok diye biliyorum bende, + illa ki ankesörlü telefon vardır fırsatını bulunca sizi arayacaktır emin olun.
Hayır söylemedi Erkek arkadaşım tam bir acemiErkek arkadaşın söylemedi mi hangi birliğe gittiğini?
Oralarda ankesörlü telefon bir sürü var, sizi muhtemelen arayacaktır .
Santral numarasini vermezler . Çünkü sabit bir yerleri yoktur muhtemelen .
Çok zor ama :S ...allah kolaylıklar versin zamanı gelince herkes gibi bizde gideceğiz bakalım
Erkek arkadaşın söylemedi mi hangi birliğe gittiğini?
Oralarda ankesörlü telefon bir sürü var, sizi muhtemelen arayacaktır .
Santral numarasini vermezler . Çünkü sabit bir yerleri yoktur muhtemelen .
Nerde O günler :S inş. usta birliği kıbrıs ve ona benzer yerlere düşer ...İlginç.. Ben kıbrısta yaşıyorum burda acemi birliğinde her haftasonu 2 gün izin var Türkiyede böyle olduğunu bilmiyordum.. Ayrıca santraldan istediğiniz saat ulaşabilirsiniz..
Hayır söylemedi Erkek arkadaşım tam bir acemihiç birşey söylemedi... benim duyduğuma göre de santral numaralarından böülüğünü biliyorsan ulaşabilirsin tabi belli saatlerde.
- - - Eklendi - - -
Çok zor ama :S ...
gizli kulananlar var ama erkek arkadaşım kulanmak istemiyor daha doğrusu kendini riske etmek istemiyor :S
millet telefon falan götürüyormuş nası oluyo iş
gizli kulananlar var ama erkek arkadaşım kulanmak istemiyor daha doğrusu kendini riske etmek istemiyor :S
Çok zor Anlatılmıyor acısı... Hele de insanın annesi ve sevdiği kişi için çok zor oluyor
elbette zordur bekleyen için de giden için de gerçi daha gitmedim ama giden için de zor olsa gerek
Ya Sivasta da olsa Hakkaride de olsa fark etmez eğer bela varsa uzaya çıksan bile peşinden gelir...
yapmasın zaten boşuna riske girmeye gerek yok sivasta bir problem olmaz sen merak etme içini ferah tut
evet 75 gün acemi birliği 12 ay usta birlikteuzun dönem mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?