askerlik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harwired

Üye
    Konu Sahibi
askerlik
s.a knu yanlış yeremi açtm tam bilmiorum.
Sorum şu
93lüler askere kaç yılında gidecek ?

tam bir bilgisi olan yokmu ? Ben 29.08.1993
doğumluyum. Tam olarak hangi yıl ve ayın
kaçında alıyolar ?

Enes

Enes

Üye
seneye :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tecil yoksa 2013 yılı içerisinde

harwired

Üye
    Konu Sahibi
tam bir bilgisi olan yokmu ? Ben 29.08.1993 doğumluyum. Tam olarak hangi yıl ve ayın kaçında alıyolar ?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bence google amcaya sorun yada tsk nın sitesine bakın belki tam sonuca ulaşırsınız

Emrgncy

Emrgncy

Üye
2013 ün kaçıncı ayında ?

Şubat - Mayıs - Ağustos ve Kasım aylarında tertip tertip alınıyor.

Nüfusta hangi il ve ilçeye bağlı isen o ilin veya ilçenin Askerlik şubesini arayarak öğrenebilirsin.

Ama daha belli olacağını sanmıyorum...

jackalmami

jackalmami

Üye
kardeş ben 92 doğumluyum allah izin verirse kasımda askerim. Benim bildiğim şöyle, 4 tertip var ve bunlar subat,mayıs,agustos,kasım. Tabi a ,b blrde devre kaybı muhabbeti var onlar neye gore oluyor bılmıyorum ama 1 ay sonra gıdıyolar askere. Bu tertıplerde nufusa baglı oldugun ilceler kac tertip gonderıyorsa sende o zaman gıdıyorsun dogdugun ay onemlı degıl yanı. Ben k.çekmece ye baglıyım bu sene 4 gonderecek ocakta da dogsam yıne 4 gıdecektım yanı kasımda...

- - - Eklendi - - -

bızım muayene oldugumuzda kagıtta yazıyordu. O kagıdı herkes gooremıyor ama demek ki 1 sene oncesınden bellıymıs. Bı de erken sevk isteme gıbı bı durum sozkonusu dılekce mıne gonderılıyor ama ben detaylı bılmıyorum, ben zaten kasımda gıtmek ıstıyordum daha dogrusu boylesının benım ıcın daha hayırlı olacagını tahmın edıyordum ve de hayırlı oldugunu su anda ıcınde bulundugum durum ıtıbarıyle daha ıyı anladım.

- - - Eklendi - - -

allah herkesin sağ salim gidip gelmesini değilde herkesin gönlüne göre versin tabii hayırlısıysa!...

KayraBey

KayraBey

Üye
9 yıl oldu geleli.Canlandırmayın anılarımı şimdi :)

harwired

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben 92 doğumluyum allah izin verirse kasımda askerim. Benim bildiğim şöyle, 4 tertip var ve bunlar subat,mayıs,agustos,kasım. Tabi a ,b blrde devre kaybı muhabbeti var onlar neye gore oluyor bılmıyorum ama 1 ay sonra gıdıyolar askere. Bu tertıplerde nufusa baglı oldugun ilceler kac tertip gonderıyorsa sende o zaman gıdıyorsun dogdugun ay onemlı degıl yanı. Ben k.çekmece ye baglıyım bu sene 4 gonderecek ocakta da dogsam yıne 4 gıdecektım yanı kasımda...

- - - Eklendi - - -

bızım muayene oldugumuzda kagıtta yazıyordu. O kagıdı herkes gooremıyor ama demek ki 1 sene oncesınden bellıymıs. Bı de erken sevk isteme gıbı bı durum sozkonusu dılekce mıne gonderılıyor ama ben detaylı bılmıyorum, ben zaten kasımda gıtmek ıstıyordum daha dogrusu boylesının benım ıcın daha hayırlı olacagını tahmın edıyordum ve de hayırlı oldugunu su anda ıcınde bulundugum durum ıtıbarıyle daha ıyı anladım.

- - - Eklendi - - -

allah herkesin sağ salim gidip gelmesini değilde herkesin gönlüne göre versin tabii hayırlısıysa!...

Bu ay olarak yaş biraz acayip geldi bana ben seneye agustosun 29unda dolduruorum yaşımı doldurmadan subatta veya mayısta veya agustosun içinde nsl alablirler ? Demek istedgm benimkıde kasıma kalmıormu ? Nüfusta doğum yerm istnbul ama semt olarak neresi bilmıyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu ay olarak yaş biraz acayip geldi bana ben seneye agustosun 29unda dolduruorum yaşımı doldurmadan subatta veya mayısta veya agustosun içinde nsl alablirler ? Demek istedgm benimkıde kasıma kalmıormu ? Nüfusta doğum yerm istnbul ama semt olarak neresi bilmıyorum.

Bağlı blunduğun askerlik şubesine göre alınıyorsun, senin yaşı doldurmana göre değil.
Senin bağlı olduğun şube hangi ay götürüyorsa sen de o ay gidersin

jackalmami

jackalmami

Üye
bende aralıkta doğdum ama kasımda gidiyorum bende doldurmamış olacağım ama dediğim gibi önemli olan nüfusa bağlı olduğun ilçe, ilçe derken bazı şehirlerin bütün ilçeleri aynı gönderiyor yani il veya ilçe diyelim insan ayrımı yapmadan herkesi birlikte gönderiyor (istisnalar kaideyi bozmaz) senin yaşın dolmuş dolmamış hiç kontrol etmezler zaten edilmemesi de daha mantıklı teker teker insanların yaşına mı bakacaklar çok uğraştırır. yani sen aralıkta doğup şubatta yani 19 yaşında da gidebilirsin ocakta doğup kasımda yani 21 yasında da gidebilirsin orası biraz şansa kalmış... nüfusta doğum yerim istanbul ama semt olarak neresi bilmiyorum demişsin, nüfusa bağlı olduğun yer yani kimliğinin arka yüzünde yazan il,ilçe,mahalle önemli olan orası kimse doğduğun yere bakmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt