Askerlik Tecil

Sponsorlu Bağlantılar

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Askerlik Tecil
Arkadaşlar ben 1994 doğumluyum lise 4'ü bitirdim ama 9.sınıfta alttan dersim oldugu için diploma alamadım halen okulun öğrencisi gözükmekteyim 2014 şubattaki sorumluluk sınavlarına girecegim o zamana kadar askerliği benmi tecil ettirecegim yoksa okulmu yapacak lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap versin

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ogrenci gorunuyosun o dersi verme askerden yirtarsin :D

Invoke

Invoke

Üye
Okul ile konuşmalısın bence.

bayon

Üye
ya tecili yapmazsan muayne kaçağı oluyorsun lise diplomasını alıp gittiğin de yaparsın tecilını bi sıkıntı olmaz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Muayeneye gidip tecil ettirmelisin okul bittokten sonrada tecili 3 yil uzatma hskkin var

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bak bende senin gibi bu sene mezun oldum. Nisanda 20mi dolduracagim muayene kagidim geldi. Senin gibi mezun olamayan arkadaslarim var onlarinki daha gelmedi. Sen yinede askeriyeye ve okula bir danis

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bak bende senin gibi bu sene mezun oldum. Nisanda 20mi dolduracagim muayene kagidim geldi. Senin gibi mezun olamayan arkadaslarim var onlarinki daha gelmedi. Sen yinede askeriyeye ve okula bir danis

önce okula danış ne olur ne olmaz

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Okula gittim büyük ihtimal bişey olmaz dediler bende ne olur ne olmaz öğrenci belgemi alıp bi gidicem

Takipçi Satın Al

Üst Alt