Askerlik anıları ve askerlik hakkında sohbet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Askerlik anıları ve askerlik hakkında sohbet
Askerlik anılarını çok severim burda askerlik yapmış abilerimizden eğer isterlerse anılarını bizimle paylaşmaları beni çok sevindirir şimdiden çok teşekürler

Revengeful

Emekli Yönetici
İndim araçtan. Aldım elime m249 U ve sonra tataatatatatattat :D

akula

akula

Üye
yazmaya kalksam 550 tane roman çıkar

Revengeful

Emekli Yönetici
En komigini anlat :D

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Askerlik anıları çok güzeldir anlatırsan sevinirim abi.

akula

akula

Üye
acemilikte her saat başı 15 dakika mola verilir acemi bir devrem komutandan izin alıp alandan wc ye gidicek ama bi türlü izin alamıyor çünki arkadaş kekeme ko ko ko ko mu mu mu ttatatatat 10 dakika geç ti dayanamayıp gidip komutandan izini ben istedim yok sa çocuk altına kaçıracaktı

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
acemilikte her saat başı 15 dakika mola verilir acemi bir devrem komutandan izin alıp alandan wc ye gidicek ama bi türlü izin alamıyor çünki arkadaş kekeme ko ko ko ko mu mu mu ttatatatat 10 dakika geç ti dayanamayıp gidip komutandan izini ben istedim yok sa çocuk altına kaçıracaktı
:d:d:d:d:d

Revengeful

Emekli Yönetici
Yazık ya :D

akula

akula

Üye
bir günde antalyadan izinden döndüm diyarbakır katılım merkezine girdim yaz günü kısa kollu giymişim kolda dövmeler var tabi usta askeriz ya kimse bir şey diyemez havasındayız nöbetçi subay durdurdu dövmeleri kimin yaptığn sordu cevap ben yaptım oldu subay önce palaskayı çıkarttı ALLAH dedim askerlği bitirmek üzereyim ve hiç dövemeden dolayı bir olay yaşamamışım şimdi olasa iyi olur diye dua ediyorum üst kamuflajı çıkarttı bunlarda benim dövmeler demesin mi yuh dedim ben tartışamyı beklerken adam kendi dövmelerini gösterdi

Revengeful

Emekli Yönetici
Süper ya :D

greenmile

greenmile

Üye
hiç unutmam bi gece skorskyleri aldık bi döndük memleket üstünde kafalarda iyi atladık aşşağa düştüğümüz yerde muğla çıplaklar kampı :ehe

Dafny

Dafny

Üye
babam anlatmıstı
fb-gs macı varmış fb 3-0 yeniliyormus komutan izlemelerine izin vermemiş yeniliyorlar diye. sonra durum 3-3 olmuş tekrar herkesi toplamış ve 4-3 yenmiş fb :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
askerde milli olmanın muhabbetlerı nekadarı dogru onu bn bilmm bilen varmı :d: .bide bu bolüm sadece erkeklere olsun nasılsa kızlar askere gitmiyor :)

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
forumun yaş ortalaması 20 den küçük ya da çoğu kişi universiteli olduğu için konu istediğim gibi olmadı:D size başka forumlardan bi kaç hikaye kopyalıyayım bari;
öncelikle 24 saat şu şekilde geçer:acemi birliği

sabah kalkarsın
yatağını düzeltirsin
üstünü giyinirsin
koğuştan çıkıp sıraya girersin
mıntıka temizliğine çıkarsın
tekrar toplanıp yemekhaneye gidip kahvaltı yaparsın
yemekhane kapısında tekar toplanıp uygun adım eğitim alanına marş marş
bölük komutanı gelir iştima alır
herkez takımlara ayrılır eğitim başlar
öğle yemeği için sabah kahavaltısının aynısı
akşam yemeğinden sonra serbestsiniz ama turşu gibi oluyorsunuz
traş bot boyama vs vs derken yatarsınız
acemi birliğinde birde koğuş nöbeti olur gece 1 saat.

hikaye 1:Acemi birliğindeyiz 250 kişi rahat varız havada nasıl berbat kar yağıyor,neyse astsubay dedi sundurma altında toplaaan die herkez girdi sundurmanın altına sonra subayımız dediki adam gibi oturun ses istemiyorum dedi ordan biri emredersiniz komutanım dedi Komutanda tabi emredecem y....rrram sana yalvaracammı demişti Çok gülmüştüm :))))

hikaye 2:Ben askerliğimi 79/4 tertip olarak yaptım.Sesim oldukca gürdür. Birgün denetleme hazırlığında tugay komutanı bölükleri denetliyor. uzun boylu olduğum için en öndeyim. komutan gayet sakin yanıma geldi. soru sordu. GÜR sesimle bir tekmil patlattım... Tugay komutanı boş bulunmuş olacak yerinden zıpladı. bana döndü ne biçim bağırıyorsun be evladım teröristler duyucak dedi. arkasındaki emir subayı ve kurmay başkanı gülmemek için kendilerini zor tuttular. tabii daha sonra bölük komutanımız ve arkadaşlar teskere alana kadar gülmüştük.

hikaye 3:5 kamyon taş gelirdi biz boşaltırdık başkası 1km öteye taşırdı başkası aynı kamyona tekrar yüklerdi ertesi sabah yine aynı yerde aynı kamyonlar biz boşaltırdık başkaları taşırdı başkaları yine aynı kampyona yüklerdi, bi karar aldık komutana gittik komutanım ya boşuna uğraşmayalım anahtarı bize verin biz taşları kamyonla gezdirelim dedik, neyse komutan bu üstün fikirden çok etkilendi biz ödül verdi bu gece disko ya gidin bi güzel eğlenin dedi, ne yalan söylim dehşet saatlerimiz geçti diskoda
hikaye 4:birgün askerlere eğitim sonrası kıyak yapıp birliğimizde iştimayı yatakta alacaklarını söylediler. hepimiz yataklara koştuk koğuşta bazı yataklar birleştirilir düşülmesin diye. batmanlı bir arkadaşımız vardı. adam komedi makinası. astsubay geldi iştimayı almaya, baktıki bunun yatağıyla yanındakinin birleşik. "NEDEN BİRLEŞTİRDİNİZ YATAKLARI?" diye sordu arkadaşımızda DÜŞÜYORUM dedi. ama öyle bir dediki bir an Döşüyorum gibi anlaşıldı.astsubay ise bize dönerek şöyle dedi. "ADAMA BAK YA KOMUTANIM DÖŞÜYORUM DİYOR HADİ SİZ DÖŞÜYORSUNUZ ALTTAKİLER NE YAPIYOR?" diye patlattı espiriyi biz ise kırıldık.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt