forumun yaş ortalaması 20 den küçük ya da çoğu kişi universiteli olduğu için konu istediğim gibi olmadı

size başka forumlardan bi kaç hikaye kopyalıyayım bari;
öncelikle 24 saat şu şekilde geçer:acemi birliği
sabah kalkarsın
yatağını düzeltirsin
üstünü giyinirsin
koğuştan çıkıp sıraya girersin
mıntıka temizliğine çıkarsın
tekrar toplanıp yemekhaneye gidip kahvaltı yaparsın
yemekhane kapısında tekar toplanıp uygun adım eğitim alanına marş marş
bölük komutanı gelir iştima alır
herkez takımlara ayrılır eğitim başlar
öğle yemeği için sabah kahavaltısının aynısı
akşam yemeğinden sonra serbestsiniz ama turşu gibi oluyorsunuz
traş bot boyama vs vs derken yatarsınız
acemi birliğinde birde koğuş nöbeti olur gece 1 saat.
hikaye 1:Acemi birliğindeyiz 250 kişi rahat varız havada nasıl berbat kar yağıyor,neyse astsubay dedi sundurma altında toplaaan die herkez girdi sundurmanın altına sonra subayımız dediki adam gibi oturun ses istemiyorum dedi ordan biri emredersiniz komutanım dedi Komutanda tabi emredecem y....rrram sana yalvaracammı demişti Çok gülmüştüm

)))
hikaye 2:Ben askerliğimi 79/4 tertip olarak yaptım.Sesim oldukca gürdür. Birgün denetleme hazırlığında tugay komutanı bölükleri denetliyor. uzun boylu olduğum için en öndeyim. komutan gayet sakin yanıma geldi. soru sordu. GÜR sesimle bir tekmil patlattım... Tugay komutanı boş bulunmuş olacak yerinden zıpladı. bana döndü ne biçim bağırıyorsun be evladım teröristler duyucak dedi. arkasındaki emir subayı ve kurmay başkanı gülmemek için kendilerini zor tuttular. tabii daha sonra bölük komutanımız ve arkadaşlar teskere alana kadar gülmüştük.
hikaye 3:5 kamyon taş gelirdi biz boşaltırdık başkası 1km öteye taşırdı başkası aynı kamyona tekrar yüklerdi ertesi sabah yine aynı yerde aynı kamyonlar biz boşaltırdık başkaları taşırdı başkaları yine aynı kampyona yüklerdi, bi karar aldık komutana gittik komutanım ya boşuna uğraşmayalım anahtarı bize verin biz taşları kamyonla gezdirelim dedik, neyse komutan bu üstün fikirden çok etkilendi biz ödül verdi bu gece disko ya gidin bi güzel eğlenin dedi, ne yalan söylim dehşet saatlerimiz geçti diskoda
hikaye 4:birgün askerlere eğitim sonrası kıyak yapıp birliğimizde iştimayı yatakta alacaklarını söylediler. hepimiz yataklara koştuk koğuşta bazı yataklar birleştirilir düşülmesin diye. batmanlı bir arkadaşımız vardı. adam komedi makinası. astsubay geldi iştimayı almaya, baktıki bunun yatağıyla yanındakinin birleşik. "NEDEN BİRLEŞTİRDİNİZ YATAKLARI?" diye sordu arkadaşımızda DÜŞÜYORUM dedi. ama öyle bir dediki bir an Döşüyorum gibi anlaşıldı.astsubay ise bize dönerek şöyle dedi. "ADAMA BAK YA KOMUTANIM DÖŞÜYORUM DİYOR HADİ SİZ DÖŞÜYORSUNUZ ALTTAKİLER NE YAPIYOR?" diye patlattı espiriyi biz ise kırıldık..