Askerin Müthiş Değişimi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Askerin Müthiş Değişimi...
ASKERİN MÜTHİŞ DEĞİŞİMİ...

İngiliz Kraliyet Paraşüt Birliği'nde yıllarca görev yapan ve başarılı bir kariyeri olan Ian Hamilton'ı artık silah arkadaşları da ailesi de tanıyamıyor. ırak ve afganistan dahil pek çok yerde görev yaptıktan sonra geçen yıl, 43 yaşında aniden erkek olmaktan sıkılan Hamilton, kadın olamak için her şeyi göze aldı. Ama ailesi de, silah arkadaşları da bu
durumunu bir türlü kabullenemedi.​
Ailesinin ve arkadaşlarının tepkisine rağmen kararından vazgeçmeyen Hamilton, önce bir psikoloğa, daha sonra da plastik cerrahlara başvurdu. Aldığı hormon ilaçları ve geçirdiği ameliyatlar sonunda Ian Hamilton tanınmaz hale geldi. Seksi bir kadına dönüşen eski maço asker, herkesi şaşkına çevirdi.

İngiltere'de günün olayı haline gelen Hamilton, şimdi kendisini tam bir kadın haline getirecek son ameliyatı için Tayland'a gitmeye hazırlanıyor. Oldukça riskli olmasına rağmen Ian Hamilton, cinsiyet değiştirme ameliyatı için sabırsızlanıyor. Hamilton'ın hikayesini belgesel haline getirmek isteyen Channel 4 televizyon kanalının ekibi de ona Tayland yolculuğunda eşlik edip ameliyatı da kayda alacak ve Hamilton'ın hikayesini mayısta ekranlara getirecek.

dreamnoble

dreamnoble

Üye
enteresan yani :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
43 yaşına kadar çok büyük zaman kaybetmiş,daha önce cinsiyet değiştirmeliydi bence:naughty:

aLone

aLone

Üye
töbe töbe:D:D:D

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Komik yaa... ben hayatımda hiç bu kadar seksi bi asker görmedim :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
daha önce gazetede okumustum
enteresan ilginç komik :D

mservank

mservank

Üye
Dana International gibi bu da çok seksi bir kadın gibi erkek old. belli değil

canturgay

canturgay

Üye
bayaa bi operasyona katıldıktan sonra ..
canı sıkıldı herhalde ki..
operasyona katılan değil.. uğrayan olmak istemişşş..(takriben 40-50 operasyonda da bu hale gelmiştir bu..:ehe)

CEREN

CEREN

Üye
daha neler ya kıyamet yaklaşıyor vallah

karides

Üye
Bence askerde de başına bi işler gelmiştir bunun. :ehe :ehe :D :D
Durup dururken olmaz bu kanaatimce.

CanceR

CanceR

Üye
ya artık pes diyorum başka bişi demiyorum millet iyice çıldırdı yane annamadım gitti :@

Altun.

Altun.

Üye
karides e katılmadan edemeyeceğim :D:D

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Bugün belediyede önümde duran bir kadın cinsiyet değişikliği için buradan evrak çıkarmamız gerekiyormuş dedi aklıma bu resim geldi, bu kadının belediyede ne işi varmış dedim meğer kadın arsasını eve dönüştürmek istiyormuş ona cinsiyet değişikliği demiş :ehe:ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye
:oha2::muha:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Gazetede Okumuştum Dün...Çok İlginç İnsanlar Var Yav Dünyada:D

iremm

iremm

Üye
bizim bulent ersoya 100 çeker 90 60 90 olmus wayyyy be bencede askerde bunun basına işler gelmiş :ehe ;)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
enteresan????????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt